Theorie leren motor

Het theorieboek voor het CBR theorie-examen motor onderverdeeld in de 25 CBR categorieën

Prijs € 9,90

Uitverkocht

P. Somers, S. Greving

Paperback | Mei 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het theorieboek motor 2018 bevat 256 pagina's en is ingedeeld in 25 hoofdstukken. Deze hoofdstukken komen precies overeen met de indeling van de vragen van het CBR. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een handige samenvatting. Het boek bevat de volgende onderdelen:A. Algemene bepalingen verkeerswetgevingB. Bepalingen rijbevoegdheid en rijbewijzenC. Inrichting, lading en slepenD. Techniek, onderhoud en controleE. Gebruik gordels, zitplaats passagiers en helmenF. Milieu en energiezuinig rijdenG. Toestand van de bestuurder.H. Eigenschappen en toestand eigen voertuigJ. Risico's i.v.m. aanwezigheid en gedrag ander verkeerK. Risico's i.v.m. weg-, zicht- en weersomstandighedenL. Handelen bij ongevallen en pech onderwegM. Voor laten gaan op kruispuntenN. Voor laten gaan bij het afslaanO. Voor laten gaan van gehandicapten en voetgangersP. Voorrangsvoertuigen, militaire colonnes, trams en uitvaartstoetenQ. Bijzondere manoeuvresR. Plaats op de weg en voorsorterenS. InhalenT. SnelheidU. Stilstaan en parkereV. Tekens en signalen / Gebruik gevarendriehoekW. Gebruik van lichtenX. VerkeersbordenY. Verkeerslichten en aanwijzingenZ. Verkeerstekens op het wegdekVoorafgaand aan de hoofdstukken vind je alle begrippen die je moet kennen op je theorie-examen. Ook vind je er tips, geheugensteuntjes, trucs en ezelsbruggetjes, zodat je alles gemakkelijk kunt onthouden.Nadat je het boek hebt doorgenomen kun je jezelf testen of je alles nog weet aan de hand van online oefenexamens. Bij dit boek wordt een toegangscode geleverd waarmee je 10 uur toegang krijgt oefenexamens die gelijkend zijn aan het echte CBR theorie-examen. Heb je meer tijd nodig om te oefenen, dan kun je de toegangscode online opwaarderen.Dit boek is geschikt voor rijbewijs A1, A2 en A en voldoet aan de laatste Europese richtlijnen.Dit boek wordt uitgegeven door LENS Verkeersleermiddelen. Uitgeverij LENS ontwikkelt de leermiddelen voor diverse CBR examens. Deze leermiddelen worden ook gebruikt door duizenden rijscholen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
P. Somers, S. Greving
Uitgever
LENS Verkeersleermiddelen
ISBN
9789490797379
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Het theorieboek motor 2018 bevat 256 pagina's en is ingedeeld in 25 hoofdstukken. Deze hoofdstukken komen precies overeen met de indeling van de vragen van het CBR. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een handige samenvatting. Het boek bevat de volgende onderdelen:

A. Algemene bepalingen verkeerswetgeving
B. Bepalingen rijbevoegdheid en rijbewijzen
C. Inrichting, lading en slepen
D. Techniek, onderhoud en controle
E. Gebruik gordels, zitplaats passagiers en helmen
F. Milieu en energiezuinig rijden
G. Toestand van de bestuurder.
H. Eigenschappen en toestand eigen voertuig
J. Risico's i.v.m. aanwezigheid en gedrag ander verkeer
K. Risico's i.v.m. weg-, zicht- en weersomstandigheden
L. Handelen bij ongevallen en pech onderweg
M. Voor laten gaan op kruispunten
N. Voor laten gaan bij het afslaan
O. Voor laten gaan van gehandicapten en voetgangers
P. Voorrangsvoertuigen, militaire colonnes, trams en uitvaartstoeten
Q. Bijzondere manoeuvres
R. Plaats op de weg en voorsorteren
S. Inhalen
T. Snelheid
U. Stilstaan en parkere
V. Tekens en signalen / Gebruik gevarendriehoek
W. Gebruik van lichten
X. Verkeersborden
Y. Verkeerslichten en aanwijzingen
Z. Verkeerstekens op het wegdek

Voorafgaand aan de hoofdstukken vind je alle begrippen die je moet kennen op je theorie-examen. Ook vind je er tips, geheugensteuntjes, trucs en ezelsbruggetjes, zodat je alles gemakkelijk kunt onthouden.

Nadat je het boek hebt doorgenomen kun je jezelf testen of je alles nog weet aan de hand van online oefenexamens. Bij dit boek wordt een toegangscode geleverd waarmee je 10 uur toegang krijgt oefenexamens die gelijkend zijn aan het echte CBR theorie-examen. Heb je meer tijd nodig om te oefenen, dan kun je de toegangscode online opwaarderen.

Dit boek is geschikt voor rijbewijs A1, A2 en A en voldoet aan de laatste Europese richtlijnen.

Dit boek wordt uitgegeven door LENS Verkeersleermiddelen. Uitgeverij LENS ontwikkelt de leermiddelen voor diverse CBR examens. Deze leermiddelen worden ook gebruikt door duizenden rijscholen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
P. Somers, S. Greving
Uitgever
LENS Verkeersleermiddelen
ISBN
9789490797379
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99