Theorie leren motor

het theorieboek voor het CBR theorie-examen onderverdeeld in de 25 CBR categorieën

Prijs € 9,90

Uitverkocht

Paperback | Juni 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Leren uit een vertrouwd papieren theorieboekHet leren van de verkeerstheorie begint met het doornemen van het theorieboek. Het theorieboek is onderverdeeld in een overzicht van de basisbegrippen, gevolgd door 25 hoofdstukken met dezelfde indeling als die het CBR hanteert. Elk hoofdstuk in het theorieboek wordt afgesloten met een handige samenvatting. Het theorieboek bevat alle theoriestof die nodig is voor het CBR theorie-examen en voldoet aan de nieuwste Europese normen.Theorie-examens oefenen via het internetDaarna wordt het tijd om de testen of alle verkeerskennis paraat is. Wat is gemakkelijker dan een oefen theorie-examen te doen op exact dezelfde wijze als het CBR deze afneemt? Na afloop van elk examen volgt naast de mededeling of u geslaagd of gezakt bent, ook een score per onderdeel.Bij dit pakket krijgt u 10 uur toegang tot de theorie-examens. U kunt het oefenen van theorie-examens net zovaak onderbreken als u wilt, alleen de tijd dat u online aan het oefenen bent telt. Extra oefentijd kunt u eventueel later online bijkopen. Voor het oefenen van de theorie-examen hebt u een moderne computer met internet aansluiting en geluid nodig.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
LENS Verkeersleermiddelen
ISBN
9789490797324
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Beschrijving

Leren uit een vertrouwd papieren theorieboek
Het leren van de verkeerstheorie begint met het doornemen van het theorieboek. Het theorieboek is onderverdeeld in een overzicht van de basisbegrippen, gevolgd door 25 hoofdstukken met dezelfde indeling als die het CBR hanteert. Elk hoofdstuk in het theorieboek wordt afgesloten met een handige samenvatting. Het theorieboek bevat alle theoriestof die nodig is voor het CBR theorie-examen en voldoet aan de nieuwste Europese normen.

Theorie-examens oefenen via het internet
Daarna wordt het tijd om de testen of alle verkeerskennis paraat is. Wat is gemakkelijker dan een oefen theorie-examen te doen op exact dezelfde wijze als het CBR deze afneemt? Na afloop van elk examen volgt naast de mededeling of u geslaagd of gezakt bent, ook een score per onderdeel.

Bij dit pakket krijgt u 10 uur toegang tot de theorie-examens. U kunt het oefenen van theorie-examens net zovaak onderbreken als u wilt, alleen de tijd dat u online aan het oefenen bent telt. Extra oefentijd kunt u eventueel later online bijkopen.

Voor het oefenen van de theorie-examen hebt u een moderne computer met internet aansluiting en geluid nodig.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
LENS Verkeersleermiddelen
ISBN
9789490797324
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99