Theaterinventies voor veranderaars

12 technieken voor veranderen zonder weerstand

Prijs € 35,50

Niet beschikbaar

Marck Oostra, Paul Devilee

Paperback | November 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Theaterinterventies zijn zeer effectief op het punt waar veel organisatie verandertrajecten tekortschieten: het actief betrekken van de mensen die de verandering dagelijks in de praktijk moeten brengen.Een theaterinterventie is een theatrale ingreep die de beleving van een proces tastbaar maakt door middel van spel en die aanzet tot reflectie. Dit boek brengt de twaalf belangrijkste theaterinterventies in beeld die worden ingezet bij organisatieverandertrajecten. Theaterinterventies biedt een staalkaart waarmee de lezer de best passende interventie kan kiezen in de verschillende stadia van een verandertraject en bij verschil lende verandervragen.Elke interventie wordt geïllustreerd met een praktijkcasus. Vervolgens wordt beschreven wat de interventie oplevert, op welke verandervragen ze antwoord biedt, waar ze past in een verandertraject en onder welke voorwaarden.Het boek is geschreven voor organisatieprofessionals die theaterinter venties willen inzetten, zoals HRMadviseurs, procesbegeleiders, verandermanagers en trainers. Het is ook interessant voor bedrijfsgerichte theatermakers en trainingsacteurs.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marck Oostra, Paul Devilee
Uitgever
Uitgeverij Boom/Nelissen
ISBN
9789024401925
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Beschrijving

Theaterinterventies zijn zeer effectief op het punt waar veel organisatie verandertrajecten tekortschieten: het actief betrekken van de mensen die de verandering dagelijks in de praktijk moeten brengen.

Een theaterinterventie is een theatrale ingreep die de beleving van een proces tastbaar maakt door middel van spel en die aanzet tot reflectie. Dit boek brengt de twaalf belangrijkste theaterinterventies in beeld die worden ingezet bij organisatieverandertrajecten. Theaterinterventies biedt een staalkaart waarmee de lezer de best passende interventie kan kiezen in de verschillende stadia van een verandertraject en bij verschil lende verandervragen.

Elke interventie wordt geïllustreerd met een praktijkcasus. Vervolgens wordt beschreven wat de interventie oplevert, op welke verandervragen ze antwoord biedt, waar ze past in een verandertraject en onder welke voorwaarden.

Het boek is geschreven voor organisatieprofessionals die theaterinter venties willen inzetten, zoals HRMadviseurs, procesbegeleiders, verandermanagers en trainers. Het is ook interessant voor bedrijfsgerichte theatermakers en trainingsacteurs.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marck Oostra, Paul Devilee
Uitgever
Uitgeverij Boom/Nelissen
ISBN
9789024401925
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99