The voice of leadership

toonladder van het leven, in 5 stappen naar meer succes, zelfvertrouwen en geluk

Prijs € 22,95

Niet beschikbaar

Irma Lohman

Paperback | Februari 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Eens in de zoveel tijd komt er een boek voorbij dat opvalt en echt het verschil maakt als het gaat om het realiseren van zowel persoonlijk als zakelijk succes.We kunnen er niet meer omheen. Wie meer succes, zelfvertrouwen en geluk wil vinden in deze snel veranderende wereld zal antwoord moeten vinden op vragen als:* Wie ben ik?* Wat zijn mijn talenten?* Waarom doe ik wat ik doe?Oftewel: hoe ontwikkel ik mijn eigen Voice of Leadership?Het Voice of Leadership System van Irma Lohman helpt jou in 5 stappen en met behulp van 10 instrumenten jouw eigen stem (terug) te vinden en jouw volle potentieel (weer) te benutten.Wat deze helder geschreven no-nonsense handleiding extra bijzonder maakt is de prachtige, speciaal voor dit boek samengestelde Top 100 Music, die je via QR-codes direct kunt beluisteren. Met enkele speciaal voor The Voice of Leadership opgenomen nummers koppelt auteur en zangeres Irma Lohman ook haar eigen 'Voice' aan dit boek.Hiermee heb je letterlijk een 'instrument' in handen om je eigen 'grondtoon' te vinden en hoger op de 'toonladder' van het leven te komen. Want het is tijd om jouw podium te pakken, om in de spotlights te gaan staan en van je te laten horen. Met jouw stem, jouw eigen Voice of Leadership.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Irma Lohman
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789461539397
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2017
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
254

Beschrijving

Eens in de zoveel tijd komt er een boek voorbij dat opvalt en echt het verschil maakt als het gaat om het realiseren van zowel persoonlijk als zakelijk succes.



We kunnen er niet meer omheen. Wie meer succes, zelfvertrouwen en geluk wil vinden in deze snel veranderende wereld zal antwoord moeten vinden op vragen als:



* Wie ben ik?

* Wat zijn mijn talenten?

* Waarom doe ik wat ik doe?



Oftewel: hoe ontwikkel ik mijn eigen Voice of Leadership?



Het Voice of Leadership System van Irma Lohman helpt jou in 5 stappen en met behulp van 10 instrumenten jouw eigen stem (terug) te vinden en jouw volle potentieel (weer) te benutten.



Wat deze helder geschreven no-nonsense handleiding extra bijzonder maakt is de prachtige, speciaal voor dit boek samengestelde Top 100 Music, die je via QR-codes direct kunt beluisteren. Met enkele speciaal voor The Voice of Leadership opgenomen nummers koppelt auteur en zangeres Irma Lohman ook haar eigen 'Voice' aan dit boek.



Hiermee heb je letterlijk een 'instrument' in handen om je eigen 'grondtoon' te vinden en hoger op de 'toonladder' van het leven te komen. Want het is tijd om jouw podium te pakken, om in de spotlights te gaan staan en van je te laten horen. Met jouw stem, jouw eigen Voice of Leadership.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Irma Lohman
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789461539397
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2017
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
254

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99