The Portrait Now

Prijs € 30,00

Uitverkocht

S. Nairne, S. Howgate

Paperback | September 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Unieke selectie van hedendaagse portretten van internationaal gerenommeerde kunstenaars vanuit de gehele wereld 'The Portrait Now' presenteert een unieke selectie van hedendaagse portretten vanuit de gehele wereld. Met meer dan tachtig portretten,waaronder het meest recente werk van internationaal gerenommeerde kunstenaars, laat dit boek de grootse prestaties en vernieuwingen zien binnen deze belangrijke kunstvorm. Dit boek is een indrukwekkend overzicht van hedendaagse trends in de portretkunst in de context van een veranderende zienswijze binnen de kunstwereld. De portretten zijn gekozen om de nieuwste ontwikkelingen aan te tonen in de schilderkunst, beeldhouwkunst, de videokunst, de fotografie en het zelfportret, en om de veranderingen te accentueren die gaande zijn in de artistieke representaties van de menselijke vorm. Tezamen laten zij een beeld zien van kunstenaars die op een steeds creatievere manier reageren op de menselijke vorm in een steeds complexere wereld. The Portrait Now is een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die werkzaam is in of belangstelling heeft voor de hedendaagse portretkunst. Uitgave ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van de National Portrait Gallery.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
S. Nairne, S. Howgate
Uitgever
Amsterdam University Press
ISBN
9781855143586
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2006
Categorie
Overig
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Unieke selectie van hedendaagse portretten van internationaal gerenommeerde kunstenaars vanuit de gehele wereld

'The Portrait Now' presenteert een unieke selectie van hedendaagse portretten vanuit de gehele wereld. Met meer dan tachtig portretten,waaronder het meest recente werk van internationaal gerenommeerde kunstenaars, laat dit boek de grootse prestaties en vernieuwingen zien binnen deze belangrijke kunstvorm.
Dit boek is een indrukwekkend overzicht van hedendaagse trends in de portretkunst in de context van een veranderende zienswijze binnen de kunstwereld. De portretten zijn gekozen om de nieuwste ontwikkelingen aan te tonen in de schilderkunst, beeldhouwkunst, de videokunst, de fotografie en het zelfportret, en om de veranderingen te accentueren die gaande zijn in de artistieke representaties van de menselijke vorm. Tezamen laten zij een beeld zien van kunstenaars die op een steeds creatievere manier reageren op de menselijke vorm in een steeds complexere wereld.

The Portrait Now is een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die werkzaam is in of belangstelling heeft voor de hedendaagse portretkunst. Uitgave ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van de National Portrait Gallery.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
S. Nairne, S. Howgate
Uitgever
Amsterdam University Press
ISBN
9781855143586
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2006
Categorie
Overig
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
160

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99