The Line

Prijs € 15,00

Uitverkocht

Keri Smith

Paperback | Oktober 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wreck this journal had één simpele belofte: vernietig dit boek op alle mogelijke manieren. The Line is nog simpeler: pak een potlood en trek een lijn. Met deze lijn ontdek je alle hoeken van het boek en kom je langs verschillende opdrachten. Scheur, lijm, knip en vouw erop los. Verstop de lijn, onderbreek de lijn of laat iemand de lijn overnemen. Hoe verder je het boek in gaat, hoe duidelijker het wordt dat de dingen niet zo simpel zijn als op het eerste gezicht lijkt. Het tekenen van de lijn zorgt voor een beweging en daarmee vanzelf voor verandering, ook bij jezelf. Je wordt in The Line uitgedaagd om een doorlopende lijn te tekenen. Maar wat is deze lijn? Het is een avontuur, een experiment, een test, een gedachte, een droom, een symbool, een beweging, een ontdekkingstocht, een queeste, een transformatie, een uitdaging, of geen van dit alle. Dát is wat jij moet uitvinden.   Keri Smith is auteur/illustrator en guerillakunstenaar. Ze is de bedenker en maker van meerdere bestsellers over creativiteit, waaronder Wreck this journal. Ze heeft als missie om het leven van alledag met een frisse blik te bekijken en te twijfelen aan bestaande situaties. Met haar creatieve ideeën weet ze mensen over de hele wereld aan het knippen, gooien, scheuren, plakken en knoeien te krijgen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Keri Smith
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000359752
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Wreck this journal had één simpele belofte: vernietig dit boek op alle mogelijke manieren. The Line is nog simpeler: pak een potlood en trek een lijn.

Met deze lijn ontdek je alle hoeken van het boek en kom je langs verschillende opdrachten. Scheur, lijm, knip en vouw erop los. Verstop de lijn, onderbreek de lijn of laat iemand de lijn overnemen. Hoe verder je het boek in gaat, hoe duidelijker het wordt dat de dingen niet zo simpel zijn als op het eerste gezicht lijkt. Het tekenen van de lijn zorgt voor een beweging en daarmee vanzelf voor verandering, ook bij jezelf.

Je wordt in The Line uitgedaagd om een doorlopende lijn te tekenen. Maar wat is deze lijn? Het is een avontuur, een experiment, een test, een gedachte, een droom, een symbool, een beweging, een ontdekkingstocht, een queeste, een transformatie, een uitdaging, of geen van dit alle. Dát is wat jij moet uitvinden.

 

Keri Smith is auteur/illustrator en guerillakunstenaar. Ze is de bedenker en maker van meerdere bestsellers over creativiteit, waaronder Wreck this journal. Ze heeft als missie om het leven van alledag met een frisse blik te bekijken en te twijfelen aan bestaande situaties. Met haar creatieve ideeën weet ze mensen over de hele wereld aan het knippen, gooien, scheuren, plakken en knoeien te krijgen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Keri Smith
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000359752
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99