The green happiness detox book

a delicious kickstart to powerful energy & true beauty

Prijs € 9,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

Tessa Moorman, Merel Von Carlsburg

Paperback | Juni 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

A delicious kickstart to powerful energy & true beautyOp zoek naar een reset voor je lijf en een kickstart naar een gezonder eetpatroon? Even voorstellen: ons gloednieuwe detoxboek.En niet zomaar één. Naast de hardcopy versie die je in je handen kunt houden, komen alle pagina's tot leven in video's die je ontvangt in jouw persoonlijke online account. Van receptvideo's (zodat gerechten nooit meer mislukken) tot video's met de informatie die in het boek staat (geen lange teksten meer lezen) en extra motivatievideo's tijdens je detoxdagen: wij begeleiden je de hele week lang!Hier geen standaard sapkuur, maar een boost voor je lijf inclusief superlekkere smoothie-, soep en lichte maaltijdrecepten én allerlei informatie over wat er nu precies gebeurt in je lijf als je al deze voedingsstoffen binnenkrijgt. Oh en saai is het allerminst. Op het menu? Little Apple Cake, Chocolate Surprise Toffees, Powerful Berry Smoothie en nog meer.Met goede pre- en post-detoxdagen die rekening houden met je drukke levenEen volledige week met uitgeschreven dagmenu'sExtra recepten voor detoxproof ijsjes, smoothies en soepenIn totaal meer dan 35 lekkere recepten voor een kickstart naar een gezonder eetpatroonInclusief boodschappenlijstjes om het je zo gemakkelijk mogelijk te makenVan álle recepten vind je online handige en korte kookvideo'sHeel veel informatie over wat er nu precies gebeurt in je lichaam tijdens een detoxAl deze informatie vertellen we je ook in leuke online video'sExtra motivatie en tips voor tijdens je detoxdagenBen jij klaar voor deze detox deluxe?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tessa Moorman, Merel Von Carlsburg
Uitgever
The Green Happiness
ISBN
9789082482843
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
150

Beschrijving

A delicious kickstart to powerful energy & true beauty

Op zoek naar een reset voor je lijf en een kickstart naar een gezonder eetpatroon? Even voorstellen: ons gloednieuwe detoxboek.

En niet zomaar één. Naast de hardcopy versie die je in je handen kunt houden, komen alle pagina's tot leven in video's die je ontvangt in jouw persoonlijke online account. Van receptvideo's (zodat gerechten nooit meer mislukken) tot video's met de informatie die in het boek staat (geen lange teksten meer lezen) en extra motivatievideo's tijdens je detoxdagen: wij begeleiden je de hele week lang!

Hier geen standaard sapkuur, maar een boost voor je lijf inclusief superlekkere smoothie-, soep en lichte maaltijdrecepten én allerlei informatie over wat er nu precies gebeurt in je lijf als je al deze voedingsstoffen binnenkrijgt. Oh en saai is het allerminst. Op het menu? Little Apple Cake, Chocolate Surprise Toffees, Powerful Berry Smoothie en nog meer.

Met goede pre- en post-detoxdagen die rekening houden met je drukke leven
Een volledige week met uitgeschreven dagmenu's
Extra recepten voor detoxproof ijsjes, smoothies en soepen
In totaal meer dan 35 lekkere recepten voor een kickstart naar een gezonder eetpatroon
Inclusief boodschappenlijstjes om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken
Van álle recepten vind je online handige en korte kookvideo's
Heel veel informatie over wat er nu precies gebeurt in je lichaam tijdens een detox
Al deze informatie vertellen we je ook in leuke online video's
Extra motivatie en tips voor tijdens je detoxdagen
Ben jij klaar voor deze detox deluxe?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tessa Moorman, Merel Von Carlsburg
Uitgever
The Green Happiness
ISBN
9789082482843
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
150

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99