The European Families of the Diptera

identification, diagnosis, biology

Prijs € 68,95

Niet beschikbaar

P. Oosterbroek

Hardback | Januari 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Presenteert een determinatietabel en familiebeschrijvingen van álle 132 in Europa voorkomende families van de muggen en vliegen (Diptera). Het boek is geschreven door een vooraanstaande Nederlandse specialist in samenwerking met meer dan 30 Europese dipterologen.De uitgebreide determinatietabel baseert op een nieuw ontwerp, zodat ook traditioneel lastige groepen redelijk eenvoudig op naam gebracht kunnen worden. De tabel wordt ondersteund door meer dan 600 prachtige illustraties. Voor elke familie is een overzicht opgenomen van de belangrijkste kenmerken en literatuur, en een heldere samenvatting van de biologie.- nieuwe determinatietabel- familiebeschrijvingen van álle 132 Europese families muggen en vliegen (Diptera)- heldere samenvatting van de biologie- meer dan 600 illustratiesDe tabel en de familiebeschrijvingen zijn uitgebreid getest door leden van de Nederlandse Entomologische Vereniging en toegankelijk gemaakt voor zowel de geïnteresseerde leek als de meer gevorderde liefhebber.Dit boek is een Engelstalige en geactualiseerde bewerking van de eerder verschenen uitgave De Europese families van muggen en vliegen. Trefwoorden: insecten, vliegen, muggen, Diptera, determineren, herkennen, Europa, Nederland, determinatiegids, entomologie

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
P. Oosterbroek
Uitgever
KNNV Uitgeverij
ISBN
9789050112451
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2007
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
210

Beschrijving

Presenteert een determinatietabel en familiebeschrijvingen van álle 132 in Europa voorkomende families van de muggen en vliegen (Diptera). Het boek is geschreven door een vooraanstaande Nederlandse specialist in samenwerking met meer dan 30 Europese dipterologen.

De uitgebreide determinatietabel baseert op een nieuw ontwerp, zodat ook traditioneel lastige groepen redelijk eenvoudig op naam gebracht kunnen worden. De tabel wordt ondersteund door meer dan 600 prachtige illustraties. Voor elke familie is een overzicht opgenomen van de belangrijkste kenmerken en literatuur, en een heldere samenvatting van de biologie.

- nieuwe determinatietabel
- familiebeschrijvingen van álle 132 Europese families muggen en vliegen (Diptera)
- heldere samenvatting van de biologie
- meer dan 600 illustraties

De tabel en de familiebeschrijvingen zijn uitgebreid getest door leden van de Nederlandse Entomologische Vereniging en toegankelijk gemaakt voor zowel de geïnteresseerde leek als de meer gevorderde liefhebber.

Dit boek is een Engelstalige en geactualiseerde bewerking van de eerder verschenen uitgave De Europese families van muggen en vliegen.

Trefwoorden: insecten, vliegen, muggen, Diptera, determineren, herkennen, Europa, Nederland, determinatiegids, entomologie

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
P. Oosterbroek
Uitgever
KNNV Uitgeverij
ISBN
9789050112451
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2007
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
210

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99