The corporate wellbeing coach

een holistische kijk op bedrijfswelzijn

Prijs € 30,00

Uitverkocht

Serge Haubourdin

Paperback | Augustus 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

The Corporate Wellbeing Coach is een inspiratieboek. Op verhelderende wijze deelt de auteur inzichten over de energetische dynamiek van individuen en groepen wanneer de psyche wordt gecombineerd met een bewuste voedings-, bewegings- en levensstijl. Job crafting, persoonlijke coaching, carrièrecoaching, coachcompetenties, burn-outpreventie, kerntalenten en conflicthantering zijn sleutelbegrippen die aan bod komen. Serge Haubourdin laat ook enkele specialisten aan het woord: Dr. Wilfried Staessens heeft het over voeding en de werking op de psyche, Els Vanbelle over jobcrafting. Presentatiecoach Sylvie Verleye onthult de laatste en meest pakkende presentatietechnieken en Dr. Jutta Borms deelt haar visie over holistische geneeskunde en preventie. Met dit boek wil de auteur een lans breken om de holistische benadering uit de topsport ook toe te passen in de bedrijfswereld. Serge Haubourdin toont met concrete voorbeelden aan dat bedrijven die deze visie aanhangen, vaker successen boeken, bijdragen tot een gezondere en menselijke werksfeer, kortom tot meer succesvolle wellbeing leiden. The Corporate Wellbeing Coach richt zich tot leidinggevenden, bedrijfsleiders en managers, alsook coaches.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Serge Haubourdin
Uitgever
Pelckmans
ISBN
9789463370479
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

The Corporate Wellbeing Coach is een inspiratieboek. Op verhelderende wijze deelt de auteur inzichten over de energetische dynamiek van individuen en groepen wanneer de psyche wordt gecombineerd met een bewuste voedings-, bewegings- en levensstijl. Job crafting, persoonlijke coaching, carrièrecoaching, coachcompetenties, burn-outpreventie, kerntalenten en conflicthantering zijn sleutelbegrippen die aan bod komen.

Serge Haubourdin laat ook enkele specialisten aan het woord: Dr. Wilfried Staessens heeft het over voeding en de werking op de psyche, Els Vanbelle over jobcrafting. Presentatiecoach Sylvie Verleye onthult de laatste en meest pakkende presentatietechnieken en Dr. Jutta Borms deelt haar visie over holistische geneeskunde en preventie.

Met dit boek wil de auteur een lans breken om de holistische benadering uit de topsport ook toe te passen in de bedrijfswereld. Serge Haubourdin toont met concrete voorbeelden aan dat bedrijven die deze visie aanhangen, vaker successen boeken, bijdragen tot een gezondere en menselijke werksfeer, kortom tot meer succesvolle wellbeing leiden.

The Corporate Wellbeing Coach richt zich tot leidinggevenden, bedrijfsleiders en managers, alsook coaches.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Serge Haubourdin
Uitgever
Pelckmans
ISBN
9789463370479
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99