The 25 Most Important Years in Dutch History (e-Book)

Prijs € 9,49

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Boom Chicago

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Al honderden jaren vragen filosofen zich af of een omvallende boom ook geluid maakt als er niemand is om het te horen. Evenzo is het de vraag of een land echt bestaat als er geen satirische buitenstaanders naartoe zijn verhuisd om er grappen over te maken. Het antwoord: absoluut niet! De geschiedenis begint pas als Boom Chicago er is om er de draak mee te steken! Speciaal voor dit boek koos Boom Chicago de 25 belangrijkste jaren van de Nederlandse geschiedenis. Een eenvoudige klus: Boom Chicago deed haar eerste Amsterdamse comedyshow in het voorjaar van 1993, dus dat is duidelijk wanneer de klok start. De Gouden Eeuw? De VOC? Willem van Oranje? De bezetting tijdens de Tweede Wereldoorlog? Thorbeckes grondwet? Dat was allemaal BBC, Before Boom Chicago. Langs de vijftiende (en laatste?) Elfstedentocht, het eerste seizoen van Big Brother, de bruiloft van Willem-Alexander en Máxima en vele andere sleutelmomenten in de Nederlandse geschiedenis blikken (oud-)comedians van Boom Chicago terug op hun eerste 25 jaar in Nederland. Vol verwarring, verbazing en leedvermaak, maar vooral ook met veel humor en genegenheid.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Boom Chicago
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038805528
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2018
Bestandsgrootte
519851 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
246

Beschrijving

Al honderden jaren vragen filosofen zich af of een omvallende boom ook geluid maakt als er niemand is om het te horen. Evenzo is het de vraag of een land echt bestaat als er geen satirische buitenstaanders naartoe zijn verhuisd om er grappen over te maken. Het antwoord: absoluut niet! De geschiedenis begint pas als Boom Chicago er is om er de draak mee te steken!

Speciaal voor dit boek koos Boom Chicago de 25 belangrijkste jaren van de Nederlandse geschiedenis. Een eenvoudige klus: Boom Chicago deed haar eerste Amsterdamse comedyshow in het voorjaar van 1993, dus dat is duidelijk wanneer de klok start. De Gouden Eeuw? De VOC? Willem van Oranje? De bezetting tijdens de Tweede Wereldoorlog? Thorbeckes grondwet? Dat was allemaal BBC, Before Boom Chicago.

Langs de vijftiende (en laatste?) Elfstedentocht, het eerste seizoen van Big Brother, de bruiloft van Willem-Alexander en Máxima en vele andere sleutelmomenten in de Nederlandse geschiedenis blikken (oud-)comedians van Boom Chicago terug op hun eerste 25 jaar in Nederland. Vol verwarring, verbazing en leedvermaak, maar vooral ook met veel humor en genegenheid.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Boom Chicago
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038805528
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2018
Bestandsgrootte
519851 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
246

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99