Thailand voor beginners

praktische reisinformatie, ook wat de reisbureau's u niet vertellen.

Prijs € 14,95

Levertijd: 5-8 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Christine Schrijnemakers

Paperback | November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ik, Christine Schrijnemakers auteur van dit boek, ben mijn hele leven al gefascineerd door reizen. Op jonge leeftijd reisde ik al door Europa en bezocht de grote metropolen van ons werelddeel.Nadat ik het rond 2000 wat rustiger aan ging doen, heb ik samen met mijn man, elk jaar meerdere tweemaandelijkse ontdekkingsreizen gemaakt door heel Thailand, van Chiang Rai tot in Krabi en van Nong Khai tot op Koh Chang. Naarmate ik Thailand steeds beter leerde kennen en veel andere reizigers onderweg sprak, ontdekte ik hoe weinig vakantiegangers eigenlijk echte en vooral praktische feiten wisten over dit land, de Thais en hun gewoontes, en hoeveel slechte en soms zelfs onjuiste informatie en faliekante onzin door de touroperators en reisbureau’s over deze argeloze vakantiegangers werd uitgestort.Omdat schrijven mij nu eenmaal in het bloed zit besloot ik om in 2005 al mijn kennis en ervaringen van Thailand en Bangkok op een website te verzamelen, en zag deze, niet geheel tot eigen verbazing, in korte tijd uitgroeien tot een enorme omvang. Met recht een volstrekt uit de hand gelopen hobby.Dit boek bestaat uit drie delen:Thailand voor beginnersBangkokKorte impressies

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Christine Schrijnemakers
Uitgever
Pumbo
ISBN
9789491164019
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Ik, Christine Schrijnemakers auteur van dit boek, ben mijn hele leven al gefascineerd door reizen. Op jonge leeftijd reisde ik al door Europa en bezocht de grote metropolen van ons werelddeel.

Nadat ik het rond 2000 wat rustiger aan ging doen, heb ik samen met mijn man, elk jaar meerdere tweemaandelijkse ontdekkingsreizen gemaakt door heel Thailand, van Chiang Rai tot in Krabi en van Nong Khai tot op Koh Chang. Naarmate ik Thailand steeds beter leerde kennen en veel andere reizigers onderweg sprak, ontdekte ik hoe weinig vakantiegangers eigenlijk echte en vooral praktische feiten wisten over dit land, de Thais en hun gewoontes, en hoeveel slechte en soms zelfs onjuiste informatie en faliekante onzin door de touroperators en reisbureau’s over deze argeloze vakantiegangers werd uitgestort.

Omdat schrijven mij nu eenmaal in het bloed zit besloot ik om in 2005 al mijn kennis en ervaringen van Thailand en Bangkok op een website te verzamelen, en zag deze, niet geheel tot eigen verbazing, in korte tijd uitgroeien tot een enorme omvang. Met recht een volstrekt uit de hand gelopen hobby.

Dit boek bestaat uit drie delen:
Thailand voor beginners
Bangkok
Korte impressies

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Christine Schrijnemakers
Uitgever
Pumbo
ISBN
9789491164019
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99