Teken je gesprek over werkhouding

Prijs € 27,50

Niet beschikbaar

Adinda de Vreede

Paperback | Juni 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het derde boek van Teken je gesprek gaat over hoe je een gesprek kunt tekenen over de werkhouding van leerlingen vanaf ongeveer 7 jaar.De werkhoudingssjablonen van Teken je gesprek bieden een handzaam hulpmiddel waardoor de leerling/student zelf de behoefte krijgt te veranderen. Door de sjablonen ontstaat er overzicht en vervolgens bewustwording bij de leerling. De sjablonen helpen iemand te reflecteren over zijn of haar situatie en doelen. Er ontstaat van binnenuit een behoefte om dingen anders te doen en aan te pakken. De leerling voelt zich eigenaar van het leerproces en gaat zelf, of samen met de begeleider, acties bedenken en uitvoeren.De verschillende sjablonen bieden een structuur waarmee je met de leerling onder andere zijn concentratie, motivatie en leerhouding kunt onderzoeken. Ook de mate van invloed van het telefoongebruik, gamen en televisiekijken op het schoolwerk kan door de leerling zelf onderzocht worden.Hoe je een leerling in dit proces precies kunt helpen om tot inzichten te komen en vervolgens tot een succesvolle uitvoering van zijn eigen bedachte acties en plannen, komt uitgebreid aan bod.Net als de eerdere twee uitgaven van Teken je gesprek is ook deze titel weer een handige tool, waarmee je de leerling - op maat - kunt helpen, motiveren en stimuleren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Adinda de Vreede
Uitgever
Uitgeverij Pica
ISBN
9789492525338
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
72

Beschrijving

Het derde boek van Teken je gesprek gaat over hoe je een gesprek kunt tekenen over de werkhouding van leerlingen vanaf ongeveer 7 jaar.

De werkhoudingssjablonen van Teken je gesprek bieden een handzaam hulpmiddel waardoor de leerling/student zelf de behoefte krijgt te veranderen. Door de sjablonen ontstaat er overzicht en vervolgens bewustwording bij de leerling. De sjablonen helpen iemand te reflecteren over zijn of haar situatie en doelen. Er ontstaat van binnenuit een behoefte om dingen anders te doen en aan te pakken. De leerling voelt zich eigenaar van het leerproces en gaat zelf, of samen met de begeleider, acties bedenken en uitvoeren.

De verschillende sjablonen bieden een structuur waarmee je met de leerling onder andere zijn concentratie, motivatie en leerhouding kunt onderzoeken. Ook de mate van invloed van het telefoongebruik, gamen en televisiekijken op het schoolwerk kan door de leerling zelf onderzocht worden.

Hoe je een leerling in dit proces precies kunt helpen om tot inzichten te komen en vervolgens tot een succesvolle uitvoering van zijn eigen bedachte acties en plannen, komt uitgebreid aan bod.

Net als de eerdere twee uitgaven van Teken je gesprek is ook deze titel weer een handige tool, waarmee je de leerling - op maat - kunt helpen, motiveren en stimuleren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Adinda de Vreede
Uitgever
Uitgeverij Pica
ISBN
9789492525338
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
72

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99