Team toppers

het Belbin teamrollenmodel voor kinderen en jongeren; kwaliteiten en talenten herkennen en gebruiken

Prijs € 159,00

Niet beschikbaar

Marion van de Coolwijk

Mei 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Je doet ertoe! Team Toppers is speciaal ontwikkeld voor het onderwijs en is gebaseerd op het officiële Belbin teamrollenmodel, dat al meer dan 30 jaar een belangrijke plaats inneemt in de organisatiepsychologie. Basisgedachte is kinderen en jongeren inzicht te geven in hun eigen talenten en die van anderen met als insteek: iedereen doet ertoe!Anders kijken Team Toppers laat spelenderwijs zien en ervaren dat diversiteit (anders zijn) juist bijdraagt aan het groepssucces. Het is een beproefde manier om verschillen in kwaliteiten en talenten te herkennen, te begrijpen en te benutten. Een andere manier van 'kijken' naar elkaar dus. Maar vooral ook een nieuwe manier van stimuleren.Zelfvertrouwen Er is, vooral in het onderwijs, veel aandacht voor de individuele capaciteiten en (on)mogelijkheden van kinderen en jongeren. Maar mensen zijn meer dan de som van hun individuele prestaties. In relatie met anderen komen unieke talenten en capaciteiten naar boven die zeer waardevol zijn voor de sfeer, de werkwijze en de effectiviteit van de groep. Tegelijkertijd heeft iedereen gedragsvalkuilen. Wie zich bewust is van zijn natuurlijke teamrollen, ontwikkelt zelfvertrouwen in de samenwerking met anderen.Weten wie je bent, draagt bij aan wie je worden wilt Het Team Toppers-materiaal bestaat uit gevalideerde teamrol-testkaarten, een inleidend voorleesverhaal, vele oefeningen en werkvormen, een uniek Talentenspel en een uitgebreide handleiding voor de leerkracht of coach. Met Team Toppers creëer je niet alleen inzicht en bewustzijn in een groep, het staat ook garant voor oneindig veel (leer)plezier!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marion van de Coolwijk
Uitgever
Belbin NL
ISBN
9789491806520
Bindwijze
Publicatiedatum
Mei 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Je doet ertoe!
Team Toppers is speciaal ontwikkeld voor het onderwijs en is gebaseerd op het officiële Belbin teamrollenmodel, dat al meer dan 30 jaar een belangrijke plaats inneemt in de organisatiepsychologie. Basisgedachte is kinderen en jongeren inzicht te geven in hun eigen talenten en die van anderen met als insteek: iedereen doet ertoe!

Anders kijken
Team Toppers laat spelenderwijs zien en ervaren dat diversiteit (anders zijn) juist bijdraagt aan het groepssucces. Het is een beproefde manier om verschillen in kwaliteiten en talenten te herkennen, te begrijpen en te benutten. Een andere manier van 'kijken' naar elkaar dus. Maar vooral ook een nieuwe manier van stimuleren.

Zelfvertrouwen
Er is, vooral in het onderwijs, veel aandacht voor de individuele capaciteiten en (on)mogelijkheden van kinderen en jongeren. Maar mensen zijn meer dan de som van hun individuele prestaties. In relatie met anderen komen unieke talenten en capaciteiten naar boven die zeer waardevol zijn voor de sfeer, de werkwijze en de effectiviteit van de groep. Tegelijkertijd heeft iedereen gedragsvalkuilen. Wie zich bewust is van zijn natuurlijke teamrollen, ontwikkelt zelfvertrouwen in de samenwerking met anderen.

Weten wie je bent, draagt bij aan wie je worden wilt
Het Team Toppers-materiaal bestaat uit gevalideerde teamrol-testkaarten, een inleidend voorleesverhaal, vele oefeningen en werkvormen, een uniek Talentenspel en een uitgebreide handleiding voor de leerkracht of coach. Met Team Toppers creëer je niet alleen inzicht en bewustzijn in een groep, het staat ook garant voor oneindig veel (leer)plezier!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marion van de Coolwijk
Uitgever
Belbin NL
ISBN
9789491806520
Bindwijze
Publicatiedatum
Mei 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99