Te voet naar Santiago de Compostela

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Paco Nadal

Paperback | Mei 2012 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 32 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Een onmisbaar handboek voor wandelaars die de pelgrimstocht naar Santiago de Compostela willen afleggen. Deze handige wandelgids geeft alle praktische informatie waar langeafstandswandelaars behoefte aan hebben. Wat moet er allemaal in uw rugzak, en hoe pakt u die het beste in? Welke schoenen zijn het handigst? De indeling van het hele traject is in diverse etappes ingedeeld, met hoogteverschillen en gedetailleerde routekaarten. Ook biedt deze gids praktische informatie, zoals herbergen, eten en adressen van internetcafés. Kortom, Te voet naar Santiago de Compostela geeft u veel tips, routes en adviezen voor het succesvol volbrengen van deze pelgrimstocht. Bekijk ook het boek: Te voet naar Santiago de Compostela, de kustroute. Pelgrimstocht Deze wandelgids beschrijft de route vanaf de Frans-Spaanse grens naar Santiago de Compostela. De gids is onderverdeeld in 36 etappes, 6 voor de Camino Aragonès - en 30 voor de Camino Francès, met elk een uitgebreide beschrijving. Om een idee te krijgen wat de St. Jacobsroute heeft betekend zijn ook hoofdstukken over geschiedenis en kunst opgenomen. Het hoofdstuk de sterrenroute geeft de reiziger, zowel fysiek als emotioneel, een idee hoe de weg die hij gaat lopen eruit ziet. Van plan om naar Santiago de Compostela te lopen? Reserveer voor deze wandelgids een plekje in uw rugzak!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paco Nadal
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789038921679
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Een onmisbaar handboek voor wandelaars die de pelgrimstocht naar Santiago de Compostela willen afleggen. Deze handige wandelgids geeft alle praktische informatie waar langeafstandswandelaars behoefte aan hebben. Wat moet er allemaal in uw rugzak, en hoe pakt u die het beste in? Welke schoenen zijn het handigst? De indeling van het hele traject is in diverse etappes ingedeeld, met hoogteverschillen en gedetailleerde routekaarten. Ook biedt deze gids praktische informatie, zoals herbergen, eten en adressen van internetcafés.

Kortom, Te voet naar Santiago de Compostela geeft u veel tips, routes en adviezen voor het succesvol volbrengen van deze pelgrimstocht. Bekijk ook het boek: Te voet naar Santiago de Compostela, de kustroute.

Pelgrimstocht
Deze wandelgids beschrijft de route vanaf de Frans-Spaanse grens naar Santiago de Compostela. De gids is onderverdeeld in 36 etappes, 6 voor de Camino Aragonès - en 30 voor de Camino Francès, met elk een uitgebreide beschrijving. Om een idee te krijgen wat de St. Jacobsroute heeft betekend zijn ook hoofdstukken over geschiedenis en kunst opgenomen. Het hoofdstuk de sterrenroute geeft de reiziger, zowel fysiek als emotioneel, een idee hoe de weg die hij gaat lopen eruit ziet. Van plan om naar Santiago de Compostela te lopen? Reserveer voor deze wandelgids een plekje in uw rugzak!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paco Nadal
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789038921679
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99