Te mooi om waar te zijn

de maakbaarheid van schoonheid en uitstraling

Prijs € 20,95

Uitverkocht

Helga van den Elzen

Paperback | November 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Te mooi om waar te zijn Uitstraling: de een heeft het van nature, de ander niet. Mooi ouder worden: de een doet dat van nature, de ander niet. Een kwestie van geluk of pech dus?Nee, zegt cosmetisch arts en bedenkster van de 'Tipping Point Approach', Dr. Helga van den Elzen. Je uitstraling is maakbaar en de manier waarop je ouder wordt beïnvloedbaar. Je hoeft je echt niet meer te laten overvallen door de verschijnselen van de tijd. Je kunt nu al anticiperen op de gevolgen ervan. Met 'age management'; iets anders dan anti aging!In "Te mooi om waar te zijn" laat Dr. Helga zien dat het tegenwoordig voor iedereen mogelijk is om gracieus ouder te worden. Dit heeft niets te maken met het streven naar de eeuwige jeugd. Het gaat erom dat je uitstraling klopt bij hoe je je voelt. Agemanagement is bovendien allesbehalve een ijdele bezigheid van narcistische of onzekere mensen, maar een zinvolle activiteit die de kwaliteit van ons leven verbetert.Dr. Helga: "Mijn cliënten zijn zelfbewuste mensen. Hun wens is helemaal niet om er totaal anders of veel jonger uit te zien. Maar ze hebben vaak te maken met een bozige, ontevreden of vermoeide uitstraling terwijl dit niet klopt met hoe ze zich voelen en wie ze werkelijk zijn. Waarom zou je daar dan niets aan doen?"Met een scherp cosmetisch, anatomisch en wetenschappelijk oog leidt Dr. Helga ons door de wereld van schoonheid en charisma en hoe je deze kunt versterken met de vele mogelijkheden van deze tijd. Op basis van talloze studies en vele voorbeelden uit de praktijk, toont ze ons hoe veroudering werkt en hoe je het optimale uit je uiterlijk haalt.BiografieDr. Helga van den Elzen is specialist in het toepassen van injectables. Zij is met haar ruim 20 jaar ervaring, een autoriteit op het gebied van inspuitingen. Ze is de oprichter en drijvende kracht achter de zo succesvolle Elzen Kliniek in Naarden en verricht baanbrekend werk door een nieuwe manier van kijken naar het effect van uitstraling. Zij ontwikkelde hiervoor de 'Tipping Point Approach' waardoor de harmonie van iemands uiterlijk beter blijft gewaarborgd. Dr. Van den Elzen leidt artsen op tot injectables-specialist, geeft vakgenoten trainingen en spreekt regelmatig op internationale congressen en symposia.www.elzenkliniek.nl "Een must read voor iedereen die niets heeft tegen ouder worden maar dit bij voorkeur stralend en een béétje in zijn eigen tempo doet". (Annemarie Postma, publicist en ervaringsdeskundige)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Helga van den Elzen
Uitgever
Elzen Academy
ISBN
9789082581102
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
225

Beschrijving

Te mooi om waar te zijn


Uitstraling: de een heeft het van nature, de ander niet. Mooi ouder worden: de een doet dat van nature, de ander niet. Een kwestie van geluk of pech dus?


Nee, zegt cosmetisch arts en bedenkster van de 'Tipping Point Approach', Dr. Helga van den Elzen. Je uitstraling is maakbaar en de manier waarop je ouder wordt beïnvloedbaar. Je hoeft je echt niet meer te laten overvallen door de verschijnselen van de tijd. Je kunt nu al anticiperen op de gevolgen ervan. Met 'age management'; iets anders dan anti aging!


In "Te mooi om waar te zijn" laat Dr. Helga zien dat het tegenwoordig voor iedereen mogelijk is om gracieus ouder te worden. Dit heeft niets te maken met het streven naar de eeuwige jeugd. Het gaat erom dat je uitstraling klopt bij hoe je je voelt. Agemanagement is bovendien allesbehalve een ijdele bezigheid van narcistische of onzekere mensen, maar een zinvolle activiteit die de kwaliteit van ons leven verbetert.


Dr. Helga: "Mijn cliënten zijn zelfbewuste mensen. Hun wens is helemaal niet om er totaal anders of veel jonger uit te zien. Maar ze hebben vaak te maken met een bozige, ontevreden of vermoeide uitstraling terwijl dit niet klopt met hoe ze zich voelen en wie ze werkelijk zijn. Waarom zou je daar dan niets aan doen?"


Met een scherp cosmetisch, anatomisch en wetenschappelijk oog leidt Dr. Helga ons door de wereld van schoonheid en charisma en hoe je deze kunt versterken met de vele mogelijkheden van deze tijd. Op basis van talloze studies en vele voorbeelden uit de praktijk, toont ze ons hoe veroudering werkt en hoe je het optimale uit je uiterlijk haalt.

Biografie
Dr. Helga van den Elzen is specialist in het toepassen van injectables. Zij is met haar ruim 20 jaar ervaring, een autoriteit op het gebied van inspuitingen. Ze is de oprichter en drijvende kracht achter de zo succesvolle Elzen Kliniek in Naarden en verricht baanbrekend werk door een nieuwe manier van kijken naar het effect van uitstraling. Zij ontwikkelde hiervoor de 'Tipping Point Approach' waardoor de harmonie van iemands uiterlijk beter blijft gewaarborgd. Dr. Van den Elzen leidt artsen op tot injectables-specialist, geeft vakgenoten trainingen en spreekt regelmatig op internationale congressen en symposia.

www.elzenkliniek.nl




"Een must read voor iedereen die niets heeft tegen ouder worden maar dit bij voorkeur stralend en een béétje in zijn eigen tempo doet".


(Annemarie Postma, publicist en ervaringsdeskundige)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Helga van den Elzen
Uitgever
Elzen Academy
ISBN
9789082581102
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
225

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99