Te gast in Turkije

Prijs € 8,95

Uitverkocht

Paperback | Augustus 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

TE GAST IN Turkije is samengesteld door en voor reizigers. Het bevat verhalen van auteurs die er gewerkt of gereisd hebben. Met veel insiders informatie over land en bevolking. Om je bezoek nog beter voor te bereiden en je in te leven in de cultuur van de lokale bevolking, is de pocketreeks 'Te gast in' ideaal. Een handzaam en compact boekje met vlot leesbare artikelen die een massa tips bevatten voor je reis naar Turkije. In deze uitgave speciale aandacht voor tessetur, een islamitische lifestyle die aardse luxe combineert met innerlijke vroomheid. Vooral in de hogere middenklasse kiezen steeds meer vrouwen voor deze lifestyle. Sommige van hen noemen zich moslimfeministen. Overigens gehoorzaamt het merendeel van de Turkse vrouwen braaf hun man. De reisreportages voeren je naar de Turkse west- en zuidkust. Naar de delta van Dalyan, naar de olijfgaarden die uitkijken over de Middellandse Zee en over een deel van de 500 kilometer lange Lycian Way. In Cappadocië volgt een ontmoeting met de laatste grotbewoners en in Istanbul een speurtocht naar lokale lekkernijen. De rubriek 'reisinformatie' helpt je verder met tips voor de meest voorkomende noden. En voor wie zich verder wil oriënteren is er een overzicht met aan te raden boeken en films. Deze pocket is er niet alleen voor reizigers die Turkije willen bezoeken. Iedereen die interesse heeft in dit land en in korte tijd een goede indruk van het land wil krijgen, zal met deze 'Te gast in' een schat aan informatie ervaren. Samenstelling: Kees van Teeffelen. M.m.v. Heleen van der Linden, Caroline van Ommeren, Elsbeth Jongsma, Ellis Flipse, Danielle North en Klaske Kassenberg.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Informatie Verre Reizen VOF
ISBN
9789460160592
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

TE GAST IN Turkije is samengesteld door en voor reizigers. Het bevat verhalen van auteurs die er gewerkt of gereisd hebben. Met veel insiders informatie over land en bevolking. Om je bezoek nog beter voor te bereiden en je in te leven in de cultuur van de lokale bevolking, is de pocketreeks 'Te gast in' ideaal. Een handzaam en compact boekje met vlot leesbare artikelen die een massa tips bevatten voor je reis naar Turkije.

In deze uitgave speciale aandacht voor tessetur, een islamitische lifestyle die aardse luxe combineert met innerlijke vroomheid. Vooral in de hogere middenklasse kiezen steeds meer vrouwen voor deze lifestyle. Sommige van hen noemen zich moslimfeministen. Overigens gehoorzaamt het merendeel van de Turkse vrouwen braaf hun man. De reisreportages voeren je naar de Turkse west- en zuidkust. Naar de delta van Dalyan, naar de olijfgaarden die uitkijken over de Middellandse Zee en over een deel van de 500 kilometer lange Lycian Way. In Cappadocië volgt een ontmoeting met de laatste grotbewoners en in Istanbul een speurtocht naar lokale lekkernijen.
De rubriek 'reisinformatie' helpt je verder met tips voor de meest voorkomende noden. En voor wie zich verder wil oriënteren is er een overzicht met aan te raden boeken en films.

Deze pocket is er niet alleen voor reizigers die Turkije willen bezoeken. Iedereen die interesse heeft in dit land en in korte tijd een goede indruk van het land wil krijgen, zal met deze 'Te gast in' een schat aan informatie ervaren.

Samenstelling: Kees van Teeffelen.
M.m.v. Heleen van der Linden, Caroline van Ommeren, Elsbeth Jongsma, Ellis Flipse, Danielle North en Klaske Kassenberg.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Informatie Verre Reizen VOF
ISBN
9789460160592
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99