Te gast in Tanzania

Prijs € 8,95

Uitverkocht

Paperback | December 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

TE GAST IN Tanzania (3e druk, 2017) is samengesteld door en voor reizigers: verhalen van auteurs die er gewoond of gereisd hebben. Met veel insiders informatie over land en bevolking. Om je bezoek nog beter voor te bereiden en je in te leven in de cultuur van de lokale bevolking, is de pocketreeks 'Te gast in' ideaal. Een handzaam en compact boekje met vlot leesbare artikelen die een praktische tips bevatten voor je reis naar Tanzania.In deze editie is aandacht voor kleinschalige lokale toerismeprojecten waardoor je als reiziger een inkijkje krijgt in het alledaagse leven van de lokale bevolking. Daarnaast reisreportages zoals een safaritocht in de Serengeti, een spice-tour op Zanzibar, mountainbiken door de wildparken en beklimming van de Kilimanjaro. Andere onderwerpen zijn het verhaal achter de kanga's (omslagdoeken), de taraab muziek, de tingatinga schilderkunst en het recept van de 'Tanzaniaanse pannenkoek'.De rubriek 'reisinformatie' bevat praktische tips. En voor wie zich verder wil oriënteren is er een lijstje met boeken en films. Deze pocket is er niet alleen voor reizigers die Tanzania willen bezoeken. Iedereen die interesse heeft in dit land en in korte tijd een goede indruk van het land wil krijgen, zal met deze TE GAST IN een schat aan informatie ervaren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Informatie Verre Reizen VOF
ISBN
9789460160691
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Beschrijving

TE GAST IN Tanzania (3e druk, 2017) is samengesteld door en voor reizigers: verhalen van auteurs die er gewoond of gereisd hebben. Met veel insiders informatie over land en bevolking. Om je bezoek nog beter voor te bereiden en je in te leven in de cultuur van de lokale bevolking, is de pocketreeks 'Te gast in' ideaal. Een handzaam en compact boekje met vlot leesbare artikelen die een praktische tips bevatten voor je reis naar Tanzania.

In deze editie is aandacht voor kleinschalige lokale toerismeprojecten waardoor je als reiziger een inkijkje krijgt in het alledaagse leven van de lokale bevolking. Daarnaast reisreportages zoals een safaritocht in de Serengeti, een spice-tour op Zanzibar, mountainbiken door de wildparken en beklimming van de Kilimanjaro. Andere onderwerpen zijn het verhaal achter de kanga's (omslagdoeken), de taraab muziek, de tingatinga schilderkunst en het recept van de 'Tanzaniaanse pannenkoek'.

De rubriek 'reisinformatie' bevat praktische tips. En voor wie zich verder wil oriënteren is er een lijstje met boeken en films. Deze pocket is er niet alleen voor reizigers die Tanzania willen bezoeken. Iedereen die interesse heeft in dit land en in korte tijd een goede indruk van het land wil krijgen, zal met deze TE GAST IN een schat aan informatie ervaren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Informatie Verre Reizen VOF
ISBN
9789460160691
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99