Te gast in Cambodja

Maak kennis met het échte leven!

Prijs € 8,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ate Hoekstra

Paperback | November 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De landenuitgaven TE GAST IN bevatten artikelen van meerdere auteurs die een speciale band hebben met een land. Zij schrijven op levendige wijze en met kennis van zaken over onderwerpen die hen na aan het hart liggen. Het geeft een opmerkelijk goed inzicht in de levenswijze en omgangsvormen van de bewoners van het land. Bovendien bevat elke uitgave nuttige reistips. Een aanrader voor iedereen die interesse heeft voor verre landen en wil weten wat er achter de schermen gebeurt.In Cambodja gaan de ontwikkelingen de laatste jaren razendsnel.Nieuwe wegen worden aangelegd, hotels schieten als padden- stoelen uit de grond en het toerisme is booming. Dat is te merken in Siem Reap, de plaats die de poort vormt naar Angkor Wat, en in Sihanoukville, Cambodja’s populairste badplaats. Vanwege de armoede elders in het land, komen vooral jongeren uit het hele land hier hun geluk beproeven. Wie rondreist door Cambodja zal merken dat veel om Angkor draait. Niet alleen is het de belangrijkste attractie van het land, het is ook het symbool van Cambodja. Angkor siert de nationale bankbiljetten en wordt door talloze bedrijven als handels-merk gebruikt. Maar Cambodja biedt meer dan Angkor. Maak in Phnom Penh een rit met een tuktuk en bezoek het Olympisch stadion en Jet’s Container Market. Heb je genoeg van de hectische hoofdstad, trek dan de binnenlanden in en geniet van de natuur en het relaxte plattelandsleven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ate Hoekstra
Uitgever
Informatie Verre Reizen VOF
ISBN
9789460160837
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Beschrijving

De landenuitgaven TE GAST IN bevatten artikelen van meerdere auteurs die een speciale band hebben met een land. Zij schrijven op levendige wijze en met kennis van zaken over onderwerpen die hen na aan het hart liggen. Het geeft een opmerkelijk goed inzicht in de levenswijze en omgangsvormen van de bewoners van het land. Bovendien bevat elke uitgave nuttige reistips. Een aanrader voor iedereen die interesse heeft voor verre landen en wil weten wat er achter de schermen gebeurt.

In Cambodja gaan de ontwikkelingen de laatste jaren razendsnel.Nieuwe wegen worden aangelegd, hotels schieten als padden- stoelen uit de grond en het toerisme is booming. Dat is te merken in Siem Reap, de plaats die de poort vormt naar Angkor Wat, en in Sihanoukville, Cambodja’s populairste badplaats. Vanwege de armoede elders in het land, komen vooral jongeren uit het hele land hier hun geluk beproeven. Wie rondreist door Cambodja zal merken dat veel om Angkor draait. Niet alleen is het de belangrijkste attractie van het land, het is ook het symbool van Cambodja. Angkor siert de nationale bankbiljetten en wordt door talloze bedrijven als handels-merk gebruikt. Maar Cambodja biedt meer dan Angkor. Maak in Phnom Penh een rit met een tuktuk en bezoek het Olympisch stadion en Jet’s Container Market. Heb je genoeg van de hectische hoofdstad, trek dan de binnenlanden in en geniet van de natuur en het relaxte plattelandsleven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ate Hoekstra
Uitgever
Informatie Verre Reizen VOF
ISBN
9789460160837
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99