Tattoo creator

Prijs € 9,99

Uitverkocht

Freedom Bastards

Paperback | Februari 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wij zijn therapeuten noch dokters en kunnen je dus niet aantonen dat dit boekje je helpt bij het vinden van innerlijke rust of het herontdekken van je jonge ziel. Integendeel, dit boek gaat je leven niet veranderen. Wel hopen we dat het je inspireert om het allemaal een beetje losser aan te pakken, zoals wij doen. We werken beide met plezier aan projecten die ons boeien; tatoeëren, tekenen, schilderen, oplappen en niet te vergeten: dit boek.Alle tekeningen die je hier tegenkomt zijn door ons met de hand gemaakt, net met de computer of van de miljoenen afbeeldingen die je op het internet kan vinden. Gewoon met veel plezier en creativiteit maakten we een boek dat voor iedereen geschikt is om in te kleuren. Het kleuren van deze prenten helpt je tevens bij het ontdekken van de vormen, symbolen en lijnvoering. Zo leer je op een leuke manier je eigen tattoos te ontwerpen.Al deze tekeningen zijn al eens ingekleurd, door ons. We zijn tattoo-artiesten, dus met ingekleurd bedoelen we vereeuwigd op iemands huid of met verf op doek.We hopen dat je minstens zoveel plezier beleefd aan dit boek als wij!Marc & YogiThe Freedom Bastards

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Freedom Bastards
Uitgever
Tattoo Freedom
ISBN
9789462660816
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
54

Beschrijving

Wij zijn therapeuten noch dokters en kunnen je dus niet aantonen dat dit boekje je helpt bij het vinden van innerlijke rust of het herontdekken van je jonge ziel. Integendeel, dit boek gaat je leven niet veranderen. Wel hopen we dat het je inspireert om het allemaal een beetje losser aan te pakken, zoals wij doen. We werken beide met plezier aan projecten die ons boeien; tatoeëren, tekenen, schilderen, oplappen en niet te vergeten: dit boek.

Alle tekeningen die je hier tegenkomt zijn door ons met de hand gemaakt, net met de computer of van de miljoenen afbeeldingen die je op het internet kan vinden. Gewoon met veel plezier en creativiteit maakten we een boek dat voor iedereen geschikt is om in te kleuren. Het kleuren van deze prenten helpt je tevens bij het ontdekken van de vormen, symbolen en lijnvoering. Zo leer je op een leuke manier je eigen tattoos te ontwerpen.

Al deze tekeningen zijn al eens ingekleurd, door ons. We zijn tattoo-artiesten, dus met ingekleurd bedoelen we vereeuwigd op iemands huid of met verf op doek.

We hopen dat je minstens zoveel plezier beleefd aan dit boek als wij!


Marc & Yogi
The Freedom Bastards

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Freedom Bastards
Uitgever
Tattoo Freedom
ISBN
9789462660816
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
54

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99