Tanden bleken

Prijs € 75,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Paperback | November 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De laatste jaren ontstaat er een steeds grotere vraag naar cosmetische tandheelkundige behandelingen. Het bleken van elementen is daar een belangrijk onderdeel van, mede populair geworden door de aandacht hiervoor in diverse media.Steeds meer patiënten stellen zich bij de behandeling als consumenten op, die graag zelf willen bepalen hoe hun gebit eruit moet zien. Ondanks deze autonome opstelling hoeft de tandarts echter niet in alle gevallen aan alle wensen van de patiënt te voldoen. Ook de tandarts kan zijn of haar uitgangspunten kenbaar maken om de behandeling al dan niet te laten plaatsvinden. De vraag of 'geen schade aanrichten' vooraf hoort te gaan aan 'weldoen' zou men moeten betrekken bij de beoordeling van de verlangens van patiënten. Dit uitgangspunt is dan ook verregaand bepalend bij de vraag of de tandarts het verzoek om te bleken al dan niet moet honoreren.Als overzichtswerk helpt Tanden bleken de tandarts goede patiëntenvoorlichting te geven over de voor– en nadelen van bleken, geeft het een overzicht van alle behandelmethoden en bleekmiddelen en wijst het de tandarts de weg naar een goede behandeling en een optimaal resultaat.Het boek is bestemd voor tandartsen en mondhygiënisten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031360352
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2008
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
209

Beschrijving

De laatste jaren ontstaat er een steeds grotere vraag naar cosmetische tandheelkundige behandelingen. Het bleken van elementen is daar een belangrijk onderdeel van, mede populair geworden door de aandacht hiervoor in diverse media.

Steeds meer patiënten stellen zich bij de behandeling als consumenten op, die graag zelf willen bepalen hoe hun gebit eruit moet zien. Ondanks deze autonome opstelling hoeft de tandarts echter niet in alle gevallen aan alle wensen van de patiënt te voldoen. Ook de tandarts kan zijn of haar uitgangspunten kenbaar maken om de behandeling al dan niet te laten plaatsvinden. De vraag of 'geen schade aanrichten' vooraf hoort te gaan aan 'weldoen' zou men moeten betrekken bij de beoordeling van de verlangens van patiënten. Dit uitgangspunt is dan ook verregaand bepalend bij de vraag of de tandarts het verzoek om te bleken al dan niet moet honoreren.

Als overzichtswerk helpt Tanden bleken de tandarts goede patiëntenvoorlichting te geven over de voor– en nadelen van bleken, geeft het een overzicht van alle behandelmethoden en bleekmiddelen en wijst het de tandarts de weg naar een goede behandeling en een optimaal resultaat.

Het boek is bestemd voor tandartsen en mondhygiënisten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031360352
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2008
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
209

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99