Tandarts in de knel

Leidraad voor conflictpreventie

Prijs € 73,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Luzi Abraham-Inpijn

Paperback | Februari 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek is een bundeling van de meest informatieve en belangwekkende antwoorden die de afgelopen 30 jaar zijn gepubliceerd in de rubriek Feedback Post van het tijdschrift Tandarts Praktijk. In Feedback Post geeft Luzi Abraham-Inpijn (emeritus hoogleraar - Divisie Interne Geneeskunde  (DIVA), Academisch Medisch Centrum, Amsterdam) antwoord op vakinhoudelijke vragen/casuïstiek die ingestuurd worden door mondzorgprofessionals. Het gaat in toenemende mate om vragen betreffende de uitgevoerde behandeling en de kritiek die de patiënt vervolgens daarop heeft, soms leidend tot conflicten met de patiënt, en zelfs claims. De 30 hoofdstukken in deze uitgave bieden suggesties, aanwijzingen, waarschuwingen en zelfs verplichtingen die de algemeen practicus helpen voorkomen in die situatie terecht te komen. De antwoorden zijn bijgewerkt en up-to-date, gerelateerd aan de kennis van nu. Door de vele praktijkvoorbeelden geeft het boek een goed inzicht in de potentiële valkuilen waar de mondzorgprofessional mee te maken kan krijgen. Bovendien maakt het de lezer bewust van het belang van goede communicatie. “Preventie” is ook hier het devies. Tandarts in de knel is bestemd voor tandartsen en mondhygiënisten. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Luzi Abraham-Inpijn
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036814416
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
294

Beschrijving

Dit boek is een bundeling van de meest informatieve en belangwekkende antwoorden die de afgelopen 30 jaar zijn gepubliceerd in de rubriek Feedback Post van het tijdschrift Tandarts Praktijk. In Feedback Post geeft Luzi Abraham-Inpijn (emeritus hoogleraar - Divisie Interne Geneeskunde  (DIVA), Academisch Medisch Centrum, Amsterdam) antwoord op vakinhoudelijke vragen/casuïstiek die ingestuurd worden door mondzorgprofessionals. Het gaat in toenemende mate om vragen betreffende de uitgevoerde behandeling en de kritiek die de patiënt vervolgens daarop heeft, soms leidend tot conflicten met de patiënt, en zelfs claims. De 30 hoofdstukken in deze uitgave bieden suggesties, aanwijzingen, waarschuwingen en zelfs verplichtingen die de algemeen practicus helpen voorkomen in die situatie terecht te komen. De antwoorden zijn bijgewerkt en up-to-date, gerelateerd aan de kennis van nu.

Door de vele praktijkvoorbeelden geeft het boek een goed inzicht in de potentiële valkuilen waar de mondzorgprofessional mee te maken kan krijgen. Bovendien maakt het de lezer bewust van het belang van goede communicatie. “Preventie” is ook hier het devies.

Tandarts in de knel is bestemd voor tandartsen en mondhygiënisten. 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Luzi Abraham-Inpijn
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036814416
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
294

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99