Talent in de or

Prijs € 34,95

Uitverkocht

Nico Siffels, Marcel Daems, Johannes Kooistra

Paperback | Juli 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Lidmaatschap van de ondernemingsraad is een geweldige kans voor iedere medewerker. Drie jaar lang de ontwikkelingen binnen de eigen onderneming op de voet volgen; als eerste weten wat er speelt en begrip krijgen waarom bepaalde beslissingen genomen worden. De ondernemingsraad is ook een bijzondere plek om veel nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. De ondernemingsraad kan op zijn beurt talent goed gebruiken. Steeds vaker blijkt dat er onvoldoende kandidaten zijn om alle OR-zetels te bezetten. Veel zetels raken tijdens de zittingsperiode vacant en dan moet er veel moeite gedaan worden om nieuwe leden te vinden. Verkiezingen zijn volgens de auteurs dan ook een geweldige kans om de medezeggenschap nieuw elan te geven. Ze bieden een prima gelegenheid om aan de medewerkers te laten zien wat OR-werk echt inhoudt. Daarvoor is het nodig dat de inhoud (weer) centraal komt te staan en dat de OR bestaat uit mensen die er echt wat van willen maken. Dit boek gaat over hoe je talent aan de OR bindt. Hoe zorg je voor voldoende competente mensen zodat er echt iets te kiezen valt en er na de verkiezingen een succesvol team gevormd wordt? Het gaat ook over het vooropstellen van de inhoud, over een zichtbare OR die invloed heeft op het beleid en er daarom toe doet. Een club, kortom, waar veel meer mensen dan nu graag deel van willen uitmaken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nico Siffels, Marcel Daems, Johannes Kooistra
Uitgever
Vakmedianet
ISBN
9789462151062
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Lidmaatschap van de ondernemingsraad is een geweldige kans voor iedere medewerker. Drie jaar lang de ontwikkelingen binnen de eigen onderneming op de voet volgen; als eerste weten wat er speelt en begrip krijgen waarom bepaalde beslissingen genomen worden. De ondernemingsraad is ook een bijzondere plek om veel nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

De ondernemingsraad kan op zijn beurt talent goed gebruiken. Steeds vaker blijkt dat er onvoldoende kandidaten zijn om alle OR-zetels te bezetten. Veel zetels raken tijdens de zittingsperiode vacant en dan moet er veel moeite gedaan worden om nieuwe leden te vinden.

Verkiezingen zijn volgens de auteurs dan ook een geweldige kans om de medezeggenschap nieuw elan te geven. Ze bieden een prima gelegenheid om aan de medewerkers te laten zien wat OR-werk echt inhoudt. Daarvoor is het nodig dat de inhoud (weer) centraal komt te staan en dat de OR bestaat uit mensen die er echt wat van willen maken.

Dit boek gaat over hoe je talent aan de OR bindt. Hoe zorg je voor voldoende competente mensen zodat er echt iets te kiezen valt en er na de verkiezingen een succesvol team gevormd wordt? Het gaat ook over het vooropstellen van de inhoud, over een zichtbare OR die invloed heeft op het beleid en er daarom toe doet. Een club, kortom, waar veel meer mensen dan nu graag deel van willen uitmaken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nico Siffels, Marcel Daems, Johannes Kooistra
Uitgever
Vakmedianet
ISBN
9789462151062
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99