Taalatelier Zinsdelen Werkboek

basis Grammatica

Prijs € 8,50

Tijdelijk niet beschikbaar

H.W. Bakker-Renes

Hardback | Januari 2009 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zinsdelen, het tweede deel van Taalatelier Basiscursus grammatica begint met een uitleg van wat grammatica is. Daarna volgen 9 taken; voor ieder zinsdeel één taak. Iedere taak bestaat uit 5 onderdelen: 1. test jezelf; 2. uitleg; 3. opdrachten; 4. toepassing; 5. wat heb je nu geleerd?. Leerlingen die bepaalde zinsdelen makkelijk kunnen vinden en niet bij alles uitleg (2) en oefenstof (3) nodig hebben, kunnen dat laten zien door de testen (1) goed te maken. Zij kunnen meteen doorgaan naar het toepassingsgedeelte (4) van een taak. Leerlingen die nog niet zoveel afweten van zinsdelen en de testen niet goed maken, moeten eerst de uitleg lezen en de opdrachten maken. Bij de rubriek Basiscursus Grammatica hoort een ‘zakboekje’ met een beknopt overzicht van regels. Want ook in de hogere klassen is af en toe kennis van woordsoorten en zinsdelen nodig om beter te spellen of om een vreemde talen te leren. Dan is het handig als je als leerling een overzichtelijk boekje bij de hand hebt.Taalatelier is een uitgave ontwikkeld voor de ondersteuning van leerlingen in de onderbouw VO en groep 8 van het PO bij het leren uitvoeren van functionele taken in de Nederlandse taal.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
H.W. Bakker-Renes
Uitgever
Uitgeverij Betelgeuze
ISBN
9789087080273
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Beschrijving

Zinsdelen, het tweede deel van Taalatelier Basiscursus grammatica begint met een uitleg van wat grammatica is. Daarna volgen 9 taken; voor ieder zinsdeel één taak. Iedere taak bestaat uit 5 onderdelen: 1. test jezelf; 2. uitleg; 3. opdrachten; 4. toepassing; 5. wat heb je nu geleerd?. Leerlingen die bepaalde zinsdelen makkelijk kunnen vinden en niet bij alles uitleg (2) en oefenstof (3) nodig hebben, kunnen dat laten zien door de testen (1) goed te maken. Zij kunnen meteen doorgaan naar het toepassingsgedeelte (4) van een taak. Leerlingen die nog niet zoveel afweten van zinsdelen en de testen niet goed maken, moeten eerst de uitleg lezen en de opdrachten maken. Bij de rubriek Basiscursus Grammatica hoort een ‘zakboekje’ met een beknopt overzicht van regels. Want ook in de hogere klassen is af en toe kennis van woordsoorten en zinsdelen nodig om beter te spellen of om een vreemde talen te leren. Dan is het handig als je als leerling een overzichtelijk boekje bij de hand hebt.

Taalatelier is een uitgave ontwikkeld voor de ondersteuning van leerlingen in de onderbouw VO en groep 8 van het PO bij het leren uitvoeren van functionele taken in de Nederlandse taal.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
H.W. Bakker-Renes
Uitgever
Uitgeverij Betelgeuze
ISBN
9789087080273
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99