Systemisch transitiemanagement

neem voor de verandering de makkelijke weg!

Prijs € 31,50

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Maaike Thiecke, Bianca van Leeuwen

Paperback | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Systemisch TransitieManagement biedt veranderaars de tools voor veranderingen van betekenis en maakt veranderen makkelijker. Veel organisatieveranderaars weten allang dat alleen een nieuwe structuur of nieuwe functiebeschrijvingen niet voldoende is: medewerkers en teams moeten een emotionele transitie doormaken. Maar veel veranderaars ontbreekt het aan de tools om bewust invloed uit te oefenen op die emotionele transitie. Managementboeken die beschrijven hoe je een verandering managet in de bovenstroom zijn er voldoende. Dit boek gaat over die andere kant: hoe je structureel invloed uitoefent op de onderstroom van de verandering.Organisatieveranderaars kunnen hun impact op veranderingen drastisch vergroten wanneer ze met de bril van Systemisch TransitieManagement leren kijken én interveniëren. Dit prettig leesbare en praktische boek levert een bril die hun blik op veranderingen in organisaties voorgoed verandert. Het levert simpele, pragmatische tools waarmee managers en adviseurs hardnekkig gedrag in teams en organisaties in verandering niet alleen kunnen begrijpen, maar ook kunnen beïnvloeden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maaike Thiecke, Bianca van Leeuwen
Uitgever
Uitgeverij Boom/Nelissen
ISBN
9789024402335
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

Systemisch TransitieManagement biedt veranderaars de tools voor veranderingen van betekenis en maakt veranderen makkelijker.

Veel organisatieveranderaars weten allang dat alleen een nieuwe structuur of nieuwe functiebeschrijvingen niet voldoende is: medewerkers en teams moeten een emotionele transitie doormaken. Maar veel veranderaars ontbreekt het aan de tools om bewust invloed uit te oefenen op die emotionele transitie. Managementboeken die beschrijven hoe je een verandering managet in de bovenstroom zijn er voldoende. Dit boek gaat over die andere kant: hoe je structureel invloed uitoefent op de onderstroom van de verandering.

Organisatieveranderaars kunnen hun impact op veranderingen drastisch vergroten wanneer ze met de bril van Systemisch TransitieManagement leren kijken én interveniëren. Dit prettig leesbare en praktische boek levert een bril die hun blik op veranderingen in organisaties voorgoed verandert. Het levert simpele, pragmatische tools waarmee managers en adviseurs hardnekkig gedrag in teams en organisaties in verandering niet alleen kunnen begrijpen, maar ook kunnen beïnvloeden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maaike Thiecke, Bianca van Leeuwen
Uitgever
Uitgeverij Boom/Nelissen
ISBN
9789024402335
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99