Survivalkit voor de schoolleider

Prijs € 27,00

Uitverkocht

Vandoninck Anne-Marie

Paperback | April 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Je krijgt de kans dag in dag uit te doen waar je altijd al van droomde: coördineren en leidinggeven in het onderwijs. Je wil enthousiast en boordevol goede voornemens samen op weg gaan met je team en legt daarbij de lat voor jezelf erg hoog. Maar hoe begin je zo goed mogelijk aan deze opdracht?De rol van schoolleider veranderde doorheen de jaren erg sterk en wordt hoe langer hoe minder vanzelfsprekend. Het sturen van andere professionals is immers moeilijker dan gedacht. Je hebt middelen, instrumenten en mensen nodig om anders naar de wereld rondom jou te kijken en wil samen met je team bouwen aan een kwaliteitsvolle school.Maar hoe moet dit dan precies?Survivalkit voor de schoolleider biedt je geen pasklaar antwoord. Wel reikt het je inzichten en tools om bepaalde zaken - waarop schoolleiders vaak geen vat hebben - los te laten en andere vast te houden. Het boek vormt niet alleen een leidraad voor beginners maar wil ook ervaren collega's inspireren. Gebruik deze praktische gids om een voorbeeldig leidinggevendete worden die collega's aanspoort het beste van zichzelf te geven.Sla de handen in elkaar om te bouwen aan de school van de toekomst.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Vandoninck Anne-Marie
Uitgever
Pelckmans
ISBN
9789463370295
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Je krijgt de kans dag in dag uit te doen waar je altijd al van droomde: coördineren en leidinggeven in het onderwijs. Je wil enthousiast en boordevol goede voornemens samen op weg gaan met je team en legt daarbij de lat voor jezelf erg hoog. Maar hoe begin je zo goed mogelijk aan deze opdracht?
De rol van schoolleider veranderde doorheen de jaren erg sterk en wordt hoe langer hoe minder vanzelfsprekend. Het sturen van andere professionals is immers moeilijker dan gedacht. Je hebt middelen, instrumenten en mensen nodig om anders naar de wereld rondom jou te kijken en wil samen met je team bouwen aan een kwaliteitsvolle school.
Maar hoe moet dit dan precies?
Survivalkit voor de schoolleider biedt je geen pasklaar antwoord. Wel reikt het je inzichten en tools om bepaalde zaken - waarop schoolleiders vaak geen vat hebben - los te laten en andere vast te houden. Het boek vormt niet alleen een leidraad voor beginners maar wil ook ervaren collega's inspireren. Gebruik deze praktische gids om een voorbeeldig leidinggevende
te worden die collega's aanspoort het beste van zichzelf te geven.
Sla de handen in elkaar om te bouwen aan de school van de toekomst.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Vandoninck Anne-Marie
Uitgever
Pelckmans
ISBN
9789463370295
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99