Supersnelherstel

hoe je fitter, sterker en gezonder wordt

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Janneke van der Meulen

Paperback | Juli 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

#supersnelherstelVoed jezelf met natuurlijk krachtvoer voor maximale prestatiesSUPERSNEL herstel is voor mannen en vrouwen die al gezond zijn, maar nog sterker, fitter en gezonder willen worden. Het verschaft praktische inzichten hoe je jezelf met behulp van de juiste natuurlijke, biologische voeding op korte en lange termijn en zowel je lichaam als geest, in topconditie krijgt. Of je nou een (top)sporter bent of op een ander gebied ambities hebt, dit boek geeft je een lichamelijke en mentale boost. Zodat je iedere dag maximaal kan presteren.Supersnel herstel:Verlaagt je vetpercentageVergroot je spierkracht en uithoudingsvermogenVerbetert slaap en seksMaakt je vrolijk en energiek!Is milieuvriendelijkGeeft direct resultaatJANNEKE VAN DER MEULEN is professioneel topsporter. Ze heeft daarnaast een druk bestaan waarin ze alleen succesvol kan zijn met behulp van natuurlijke voeding. Ze heeft een passie voor biologische-dynamische levensmiddelen. Voor optimaal herstel en maximale sportprestaties bereidt ze iedere dag (de lekkerste) gerechten van producten van uitsluitend biologische of wild geoogste oorsprong. Ze gelooft heilig in het belang van een gezond systeem. "Als je topfit wil zijn en maximaal wil herstellen en presteren in je sport, is naast hard trainen en 's nachts lekker lang slapen, de gezondheid van wat je eet en drinkt cruciaal!"www.jannekevandermeulen.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Janneke van der Meulen
Uitgever
Caplan Publishing B.V.
ISBN
9789087241476
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

#supersnelherstel

Voed jezelf met natuurlijk krachtvoer voor maximale prestaties

SUPERSNEL herstel is voor mannen en vrouwen die al gezond zijn, maar nog sterker, fitter en gezonder willen worden.

Het verschaft praktische inzichten hoe je jezelf met behulp van de juiste natuurlijke, biologische voeding op korte en lange termijn en zowel je lichaam als geest, in topconditie krijgt. Of je nou een (top)sporter bent of op een ander gebied ambities hebt, dit boek geeft je een lichamelijke en mentale boost. Zodat je iedere dag maximaal kan presteren.

Supersnel herstel:
Verlaagt je vetpercentage
Vergroot je spierkracht en uithoudingsvermogen
Verbetert slaap en seks
Maakt je vrolijk en energiek!
Is milieuvriendelijk
Geeft direct resultaat

JANNEKE VAN DER MEULEN is professioneel topsporter. Ze heeft daarnaast een druk bestaan waarin ze alleen succesvol kan zijn met behulp van natuurlijke voeding. Ze heeft een passie voor biologische-dynamische levensmiddelen. Voor optimaal herstel en maximale sportprestaties bereidt ze iedere dag (de lekkerste) gerechten van producten van uitsluitend biologische of wild geoogste oorsprong. Ze gelooft heilig in het belang van een gezond systeem. "Als je topfit wil zijn en maximaal wil herstellen en presteren in je sport, is naast hard trainen en 's nachts lekker lang slapen, de gezondheid van wat je eet en drinkt cruciaal!"
www.jannekevandermeulen.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Janneke van der Meulen
Uitgever
Caplan Publishing B.V.
ISBN
9789087241476
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99