Supernotes (e-Book)

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Agent Kasper, Luigi Carletti

EPUB met digitaal watermerk | April 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het waargebeurde verhaal van de CIA-spion die opeens op de dodenlijst stond   Supernotes is het verhaal van de Italiaanse undercoveragent Kasper, die tijdens een CIA-missie in Cambodja wordt verraden. De Cambodjanen smijten hem in de gevangenis, met de intentie hem geruisloos te laten verdwijnen. De CIA wil ineens van hem af en gebruikt daar de genadeloze Cambodjaanse gevangenisbewaarders voor. Kasper overleeft de onmenselijke omstandigheden, mede dankzij het smeergeld dat zijn familie stiekem betaalt. Hij zou Cambodja nooit meer levend mogen verlaten, maar hij weet te ontsnappen. De reden dat Kasper moet verdwijnen is dat hij heeft ontdekt dat er een parallelle economie bestaat. Die economie wordt gebruikt om ongeoorloofde operaties van de Verenigde Staten te financieren. Ook de Mossad, de IRA en de internationale drugshandel zijn hierbij betrokken. Supernotes trekt de lezer mee in de wereld van spionage en geheime wereldwijde missies. Het angstaanjagendste aspect van dit verhaal? Het is allemaal waar gebeurd: Agent Kasper bestaat.   Agent Kasper is half Italiaans en half Amerikaans. Hij leeft tegenwoordig ondergedoken. Luigi Carletti is een Italiaanse onderzoeksjournalist met meerdere boeken op zijn naam.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Agent Kasper, Luigi Carletti
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000343805
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2015
Bestandsgrootte
895332 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
340

Beschrijving

Het waargebeurde verhaal van de CIA-spion die opeens op de dodenlijst stond

 

Supernotes is het verhaal van de Italiaanse undercoveragent Kasper, die tijdens een CIA-missie in Cambodja wordt verraden. De Cambodjanen smijten hem in de gevangenis, met de intentie hem geruisloos te laten verdwijnen. De CIA wil ineens van hem af en gebruikt daar de genadeloze Cambodjaanse gevangenisbewaarders voor. Kasper overleeft de onmenselijke omstandigheden, mede dankzij het smeergeld dat zijn familie stiekem betaalt. Hij zou Cambodja nooit meer levend mogen verlaten, maar hij weet te ontsnappen.

De reden dat Kasper moet verdwijnen is dat hij heeft ontdekt dat er een parallelle economie bestaat. Die economie wordt gebruikt om ongeoorloofde operaties van de Verenigde Staten te financieren. Ook de Mossad, de IRA en de internationale drugshandel zijn hierbij betrokken. Supernotes trekt de lezer mee in de wereld van spionage en geheime wereldwijde missies. Het angstaanjagendste aspect van dit verhaal? Het is allemaal waar gebeurd: Agent Kasper bestaat.

 

Agent Kasper is half Italiaans en half Amerikaans. Hij leeft tegenwoordig ondergedoken. Luigi Carletti is een Italiaanse onderzoeksjournalist met meerdere boeken op zijn naam.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Agent Kasper, Luigi Carletti
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000343805
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2015
Bestandsgrootte
895332 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
340

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99