Supercharge your stories

Gebruik gedragspsychologie in je verhalen en maak ze nog overtuigender

Prijs € 30,99

Niet beschikbaar

Paul Hillesum, Nadine Komduur

Paperback | Maart 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Verhalen vertellen is het oudste gereedschap dat we als mens kennen om gedrag te beïnvloeden. Of het nu gaat over religies, economische systemen, politieke stromingen of merken; onze verbeeldingskracht zorgt ervoor dat we ons via verhalen abstracte concepten kunnen voorstellen. En daarin kunnen gaan geloven. Verhalen geven inhoud. Verhalen verpakken boodschappen. Verhalen verbinden. Verhalen maken wie we zijn én beïnvloeden wat we doen en niet doen. Logisch dat storytelling steeds belangrijker wordt bij veel organisaties, reclamebureaus en marketingafdelingen. De afgelopen jaren is er veel kennis bijgekomen over hoe menselijk gedrag werkt. Het toepassen van gedragspsychologie in communicatie en marketing wordt steeds normaler. Ook Nadine Komduur en Paul Hillesum merkten dat gedragspsychologie een steeds prominentere plek inneemt in de dagelijkse praktijk. Die ervaringen delen ze graag. In dit boek leren ze je hoe je jouw verhalen nog overtuigender kunt maken door kennis uit de gedragspsychologie toe te passen, en je verhalen zo op te bouwen dat ze aansluiten bij hoe wij mensen functioneren. Zo worden je verhalen geloofwaardiger en overtuigender en kun je ze nog effectiever inzetten om je doelstellingen te bereiken. Of het nu gaat om het beïnvloeden van koopgedrag of het aanbrengen van positieve veranderingen in onze samenleving. Ontdek hoe je je (gedrags)doelstellingen bereikt door je verhalen en communicatie nog overtuigender te maken. Leer hoe je klanten beslissingen nemen en hoe je deze beslissingen kunt beïnvloeden. Een vlot geschreven boek dat inzichten uit de gedragswetenschap praktisch, toegankelijk en met veel leuke voorbeelden over het voetlicht brengt. Trefwoorden: supercharge stories marketing storytelling gedragspsychologie psychologie handleiding

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul Hillesum, Nadine Komduur
Uitgever
Van Duuren Management
ISBN
9789089656261
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2022
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Verhalen vertellen is het oudste gereedschap dat we als mens kennen om gedrag te beïnvloeden. Of het nu gaat over religies, economische systemen, politieke stromingen of merken; onze verbeeldingskracht zorgt ervoor dat we ons via verhalen abstracte concepten kunnen voorstellen. En daarin kunnen gaan geloven. Verhalen geven inhoud. Verhalen verpakken boodschappen. Verhalen verbinden. Verhalen maken wie we zijn én beïnvloeden wat we doen en niet doen. Logisch dat storytelling steeds belangrijker wordt bij veel organisaties, reclamebureaus en marketingafdelingen.

De afgelopen jaren is er veel kennis bijgekomen over hoe menselijk gedrag werkt. Het toepassen van gedragspsychologie in communicatie en marketing wordt steeds normaler. Ook Nadine Komduur en Paul Hillesum merkten dat gedragspsychologie een steeds prominentere plek inneemt in de dagelijkse praktijk. Die ervaringen delen ze graag. In dit boek leren ze je hoe je jouw verhalen nog overtuigender kunt maken door kennis uit de gedragspsychologie toe te passen, en je verhalen zo op te bouwen dat ze aansluiten bij hoe wij mensen functioneren. Zo worden je verhalen geloofwaardiger en overtuigender en kun je ze nog effectiever inzetten om je doelstellingen te bereiken. Of het nu gaat om het beïnvloeden van koopgedrag of het aanbrengen van positieve veranderingen in onze samenleving.

  • Ontdek hoe je je (gedrags)doelstellingen bereikt door je verhalen en communicatie nog overtuigender te maken.
  • Leer hoe je klanten beslissingen nemen en hoe je deze beslissingen kunt beïnvloeden.
  • Een vlot geschreven boek dat inzichten uit de gedragswetenschap praktisch, toegankelijk en met veel leuke voorbeelden over het voetlicht brengt.

Trefwoorden: supercharge stories marketing storytelling gedragspsychologie psychologie handleiding

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul Hillesum, Nadine Komduur
Uitgever
Van Duuren Management
ISBN
9789089656261
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2022
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99