Suicide survival guide

De 113 Suicide Survival Guide

Prijs € 25,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Jan Mokkenstorm

Paperback | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een half miljoen mensen in Nederland denken jaarlijks aan het beëindigen van hun leven. In 2011 leidde dit tot 1647 gevallen van zelfdoding, voor het vierde achtereenvolgende jaar een stijging.De meeste mensen slagen er uiteindelijk in om hun problemen te overwinnen en de gedachte aan zelfdoding van zich af te zetten. Dat is vaak niet alleen een lange, maar ook een eenzame weg. Want mensen praten niet zo eenvoudig over levensbeëindiging en de redenen hiervoor. Het zelfdodingsoverlevingshandboek helpt mensen om sneller de weg uit het dal te vinden en het probleem met behulp van anderen aan te pakken. Dit zelfhulpboek gidst de lezer naar de eigen mogelijkheden om problemen op te lossen en biedt hiervoor tips en praktische handvatten. Lezers kunnen deze tips zelf toepassen, maar ook met hulp van familie en vrienden, of hulpverleners. Het zelfdodingsoverlevingshandboek is samengesteld door de deskundigen van 113Online. Zij begrijpen de wereld van mensen die aan zelfdoding denken als geen ander. Via telefoon en internet biedt 113Online dagelijks hulp aan tientallen mensen in acute nood. Ook geeft 113Online raad aan mensen die zorgwekkende signalen opvangen van iemand in hun directe omgeving. Over de auteur(s):Jan Mokkenstorm (1962) is psychiater, expert op het gebied van suïcidepreventie en online hulpverlening en oprichter van 113Online.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jan Mokkenstorm
Uitgever
Boom
ISBN
9789461055163
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
100

Beschrijving

Een half miljoen mensen in Nederland denken jaarlijks aan het beëindigen van hun leven. In 2011 leidde dit tot 1647 gevallen van zelfdoding, voor het vierde achtereenvolgende jaar een stijging.

De meeste mensen slagen er uiteindelijk in om hun problemen te overwinnen en de gedachte aan zelfdoding van zich af te zetten. Dat is vaak niet alleen een lange, maar ook een eenzame weg. Want mensen praten niet zo eenvoudig over levensbeëindiging en de redenen hiervoor. Het zelfdodingsoverlevingshandboek helpt mensen om sneller de weg uit het dal te vinden en het probleem met behulp van anderen aan te pakken. Dit zelfhulpboek gidst de lezer naar de eigen mogelijkheden om problemen op te lossen en biedt hiervoor tips en praktische handvatten. Lezers kunnen deze tips zelf toepassen, maar ook met hulp van familie en vrienden, of hulpverleners. Het zelfdodingsoverlevingshandboek is samengesteld door de deskundigen van 113Online. Zij begrijpen de wereld van mensen die aan zelfdoding denken als geen ander. Via telefoon en internet biedt 113Online dagelijks hulp aan tientallen mensen in acute nood. Ook geeft 113Online raad aan mensen die zorgwekkende signalen opvangen van iemand in hun directe omgeving.



Over de auteur(s):
Jan Mokkenstorm (1962) is psychiater, expert op het gebied van suïcidepreventie en online hulpverlening en oprichter van 113Online.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jan Mokkenstorm
Uitgever
Boom
ISBN
9789461055163
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
100

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99