Sugar, I love you

Verbluffende recepten om de zoete dingen in het leven te vieren

Prijs € 27,99

Uitverkocht

Ravneet Gill

Hardback | Juni 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een bevrijdende viering van suiker als ingrediëntRavneet Gill was als kind al DOL op suiker. Kitkats, cornetto's, Britse treacle-cakes, soesjes: haar lijst met zoete herinneringen is eindeloos. Niet zo gek dat ze later banketbakker werd en in de meest gerespecteerde zaken van Londen werkte, waaronder de restaurants St. John en Llewellyn's.Nu horen we je denken: een boek over suiker?! Veel van de recepten in dit boek bevatten eigenlijk helemaal niet zo veel suiker. Juist het gebruik van suiker om gebak en desserts in balans te brengen, laat zien hoe veelzijdig het eigenlijk is. Weten wanneer en hóé suiker te gebruiken is in veel opzichten de essentie van bakken, en van patisserie.In Sugar, I Love You tilt Ravneet Gill je thuisbakkunsten naar een hoger niveau. Met haar kenmerkende gevoel voor humor en makkelijk te volgen aanpak leert ze je de recepten voor cheesecakes met invloeden van over de hele wereld, indrukwekkende meerlaagse cakes met diverse texturen en kleine zoete lekkernijen zoals financiers met beurre noisette en chocolade of Deense brunsviger met sesam en pecannoten. Daarnaast laat ze je zien dat je frituurpan óók voor zoetigheid je beste vriend is met recepten voor gevulde bombolini, beignets en donuts.* Een heerlijk bakboek van een van de leukste Britse chefs op dit moment* voor de liefhebbers van Sweet van Yotam Ottolenghi en De zoete bakplaat van Rukmini Iyer* Hoofdstukken bevatten onder meer recepten voor koekjes, taarten; cheesecakes, zoet deeg, gefrituurde lekkernijen, tussengerechten, ijs en andere desserts'Dit boek is cheeky en deskundig'. Diana Henry, The Sunday Telegraph 'Rav kennende weet ik dat de recepten kloppen en dat de smaken ongelooflijk zijn.' Anna Jones 'Kom voor de taarten, blijf voor de sass.' Sunday Times 'Een vrolijk manifest ter verdediging van alles wat zoet is.' Tatler.com 'Dit boek moet een sticker op de omslag krijgen met de tekst "Instant Klassieker".' Financial Times

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ravneet Gill
Uitgever
Fontaine Uitgevers
ISBN
9789464041798
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

Een bevrijdende viering van suiker als ingrediënt

Ravneet Gill was als kind al DOL op suiker. Kitkats, cornetto's, Britse treacle-cakes, soesjes: haar lijst met zoete herinneringen is eindeloos. Niet zo gek dat ze later banketbakker werd en in de meest gerespecteerde zaken van Londen werkte, waaronder de restaurants St. John en Llewellyn's.

Nu horen we je denken: een boek over suiker?! Veel van de recepten in dit boek bevatten eigenlijk helemaal niet zo veel suiker. Juist het gebruik van suiker om gebak en desserts in balans te brengen, laat zien hoe veelzijdig het eigenlijk is. Weten wanneer en hóé suiker te gebruiken is in veel opzichten de essentie van bakken, en van patisserie.

In Sugar, I Love You tilt Ravneet Gill je thuisbakkunsten naar een hoger niveau. Met haar kenmerkende gevoel voor humor en makkelijk te volgen aanpak leert ze je de recepten voor cheesecakes met invloeden van over de hele wereld, indrukwekkende meerlaagse cakes met diverse texturen en kleine zoete lekkernijen zoals financiers met beurre noisette en chocolade of Deense brunsviger met sesam en pecannoten. Daarnaast laat ze je zien dat je frituurpan óók voor zoetigheid je beste vriend is met recepten voor gevulde bombolini, beignets en donuts.

* Een heerlijk bakboek van een van de leukste Britse chefs op dit moment
* voor de liefhebbers van Sweet van Yotam Ottolenghi en De zoete bakplaat van Rukmini Iyer
* Hoofdstukken bevatten onder meer recepten voor koekjes, taarten; cheesecakes, zoet deeg, gefrituurde lekkernijen, tussengerechten, ijs en andere desserts

'Dit boek is cheeky en deskundig'. Diana Henry, The Sunday Telegraph

'Rav kennende weet ik dat de recepten kloppen en dat de smaken ongelooflijk zijn.' Anna Jones

'Kom voor de taarten, blijf voor de sass.' Sunday Times

'Een vrolijk manifest ter verdediging van alles wat zoet is.' Tatler.com

'Dit boek moet een sticker op de omslag krijgen met de tekst "Instant Klassieker".' Financial Times

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ravneet Gill
Uitgever
Fontaine Uitgevers
ISBN
9789464041798
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99