Succesvol wijn maken

Prijs € 24,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Antoon Balis

Paperback | Juni 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Succesvol wijn maken' is een boek voor wijnliefhebbers die de ambitie hebben om zelf iets lekkers op tafel te zetten. Het is geschikt voor de beginnende wijnmaker, alsook voor degenen die al meer gevorderd zijn en nog op zoek zijn naar extra informatie of verfijning. Alles in duidelijk verstaanbare taal, zonder overbodige franjes en scheikundige formules. Wel met oog voor detail en moderne vinificatietechnieken. Het boek beschrijft de meeste facetten van het wijn maken van pluk tot wijnkelder. Met uitgebreide vinificatieschema's nodig om een degelijk glas wijn te produceren. Wie de aangereikte theorie in de praktijk weet om te zetten, zal er in slagen een zeer goede wijn te produceren. De auteur: "Na mijn opleiding wijnbouw/wijn maken speelde ik met het idee om een boek te schrijven, omdat er in het Nederlands vrijwel geen boeken bestaan, die de kneepjes van het vak uit de doeken doen. Zonder degelijke achtergrond is het nagenoeg onmogelijk om goede wijn te maken. Iedereen is gebaat met de juiste informatie. Dit boek draagt bij tot een beter inzicht in het proces en bijgevolg tot een betere wijn."

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Antoon Balis
Uitgever
Brouwland bvba
ISBN
9789082209716
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

'Succesvol wijn maken' is een boek voor wijnliefhebbers die de ambitie hebben om zelf iets lekkers op tafel te zetten. Het is geschikt voor de beginnende wijnmaker, alsook voor degenen die al meer gevorderd zijn en nog op zoek zijn naar extra informatie of verfijning. Alles in duidelijk verstaanbare taal, zonder overbodige franjes en scheikundige formules. Wel met oog voor detail en moderne vinificatietechnieken.
Het boek beschrijft de meeste facetten van het wijn maken van pluk tot wijnkelder. Met uitgebreide vinificatieschema's nodig om een degelijk glas wijn te produceren.
Wie de aangereikte theorie in de praktijk weet om te zetten, zal er in slagen een zeer goede wijn te produceren.
De auteur: "Na mijn opleiding wijnbouw/wijn maken speelde ik met het idee om een boek te schrijven, omdat er in het Nederlands vrijwel geen boeken bestaan, die de kneepjes van het vak uit de doeken doen. Zonder degelijke achtergrond is het nagenoeg onmogelijk om goede wijn te maken. Iedereen is gebaat met de juiste informatie. Dit boek draagt bij tot een beter inzicht in het proces en bijgevolg tot een betere wijn."

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Antoon Balis
Uitgever
Brouwland bvba
ISBN
9789082209716
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99