Succesvol studeren, communiceren en onderzoeken

alfabetisch naslag voor het hoger onderwijs

Prijs € 36,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Noortje van Glabbeek

Paperback | Januari 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Succesvol studeren, communiceren en onderzoeken is een alfabetisch naslagwerk voor het hoger onderwijs. De uitgebreide verzameling begrippen geeft houvast op het gebied van onderzoek, communicatie, de verwerving van studievaardigheden en studieloopbaancoaching. De begrippen worden verklaard en toegelicht met voorbeelden, stappenplannen en tips.Succesvol studeren, communiceren en onderzoeken is geschreven voor studenten en docenten binnen het hoger onderwijs. Voor studenten is het een handboek dat praktische antwoorden biedt op vragen als:* Hoe houd je een overtuigende presentatie?* Hoe bereid je je voor op een competentieassessment?* Hoe stel je een onderzoeksplan op?Docenten kunnen dit boek gebruiken als leidraad bij het geven van opdrachten, het begeleiden van het leerproces en het beoordelen van de prestaties van hun studenten.Noortje van Glabbeek was jarenlang docent communicatieve vaardigheden en is sinds enkele jaren beleidsmedewerker onderwijsontwikkeling bij de Dienst Onderwijs van Hogeschool Zeeland. Daarnaast verzorgde zij als zelfstandig trainer cursussen en workshops in het bedrijfsleven. Zij begeleidt op Hogeschool Zeeland docententeams van nieuwe en bestaande opleidingen bij innovatie- en accreditatietrajecten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Noortje van Glabbeek
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043023283
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
450

Beschrijving

Succesvol studeren, communiceren en onderzoeken is een alfabetisch naslagwerk voor het hoger onderwijs. De uitgebreide verzameling begrippen geeft houvast op het gebied van onderzoek, communicatie, de verwerving van studievaardigheden en studieloopbaancoaching. De begrippen worden verklaard en toegelicht met voorbeelden, stappenplannen en tips.

Succesvol studeren, communiceren en onderzoeken is geschreven voor studenten en docenten binnen het hoger onderwijs. Voor studenten is het een handboek dat praktische antwoorden biedt op vragen als:
* Hoe houd je een overtuigende presentatie?
* Hoe bereid je je voor op een competentieassessment?
* Hoe stel je een onderzoeksplan op?

Docenten kunnen dit boek gebruiken als leidraad bij het geven van opdrachten, het begeleiden van het leerproces en het beoordelen van de prestaties van hun studenten.

Noortje van Glabbeek was jarenlang docent communicatieve vaardigheden en is sinds enkele jaren beleidsmedewerker onderwijsontwikkeling bij de Dienst Onderwijs van Hogeschool Zeeland. Daarnaast verzorgde zij als zelfstandig trainer cursussen en workshops in het bedrijfsleven. Zij begeleidt op Hogeschool Zeeland docententeams van nieuwe en bestaande opleidingen bij innovatie- en accreditatietrajecten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Noortje van Glabbeek
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043023283
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
450

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99