Succesrecept voor de AKV-toets

Een praktische handleiding

Prijs € 40,95

Niet beschikbaar

Willem Boone, Paul Herfs

Paperback | Februari 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Buitenlandse artsen die in Nederland hun vak uit willen oefenen, moeten  bij taleninstituut Babel in Utrecht de AKV-test afleggen: een taaltest op C1-niveau. Het is al een hele onderneming om dat niveau te bereiken, maar wat is er nodig om je specifiek op deze test voor te bereiden? Tot nog toe bestond er geen handleiding met praktische tips en aanwijzingen, waarmee je optimaal voor de dag kunt komen.Daarin voorziet deze uitgave: het geeft concrete aanwijzingen om een goede presentatie en een goed patiëntengesprek te voeren, vervolgens beschrijft het hoe je een correcte samenvatting en gespreksverslag schrijft. Daarnaast leer je wat de valkuilen op taalkundig gebied zijn (welke fouten mag een leerder niet meer maken als hij voor de AKV-test wil slagen?) en vooral hoe de moeilijke overgang van niveau B2 naar C1 te maken is. Veel tips zijn gebaseerd op voorbeelden uit de praktijk. Ten slotte besteedt dit boek ook aandacht aan de manier waarop je je Nederlands kunt verbeteren of bij kunt houden na het afleggen van de test: dat blijft een aandachtspunt als je een carrière als arts in Nederland ambieert! Het boek is uitstekend geschikt voor zelfstudie, maar kan ook in groepslessen gebruikt worden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Willem Boone, Paul Herfs
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036827782
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2022
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Buitenlandse artsen die in Nederland hun vak uit willen oefenen, moeten  bij taleninstituut Babel in Utrecht de AKV-test afleggen: een taaltest op C1-niveau. Het is al een hele onderneming om dat niveau te bereiken, maar wat is er nodig om je specifiek op deze test voor te bereiden? Tot nog toe bestond er geen handleiding met praktische tips en aanwijzingen, waarmee je optimaal voor de dag kunt komen.

Daarin voorziet deze uitgave: het geeft concrete aanwijzingen om een goede presentatie en een goed patiëntengesprek te voeren, vervolgens beschrijft het hoe je een correcte samenvatting en gespreksverslag schrijft. Daarnaast leer je wat de valkuilen op taalkundig gebied zijn (welke fouten mag een leerder niet meer maken als hij voor de AKV-test wil slagen?) en vooral hoe de moeilijke overgang van niveau B2 naar C1 te maken is. Veel tips zijn gebaseerd op voorbeelden uit de praktijk. Ten slotte besteedt dit boek ook aandacht aan de manier waarop je je Nederlands kunt verbeteren of bij kunt houden na het afleggen van de test: dat blijft een aandachtspunt als je een carrière als arts in Nederland ambieert!

Het boek is uitstekend geschikt voor zelfstudie, maar kan ook in groepslessen gebruikt worden.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Willem Boone, Paul Herfs
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036827782
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2022
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99