Succes dwing je af

inspirerende en spannende verhalen gebaseerd op de 12 Flying Principals

Prijs € 17,95

Uitverkocht

W.J. de Kleynen

Hardback | Oktober 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In het boek ‘Succes dwing je af’ vertellen elf succesvolle piloten hun - waar gebeurde - verhaal over hoe zij bizarre, soms bloedstollende situaties wisten te redden met behulp van zekere principes.‘Succes dwing je af’ is geen managementboek zoals er al velen zijn. Het is voor een belangrijk deel een spannend en intrigrerend leesboek, waar de lezer zelf datgene uithaalt wat voor hem of haar toepasbaar is in het dagelijks leven. Op het werk, maar ook privé.Deze principes liggen mede ten grondslag aan het succes van de luchtvaart. Het gaat feitelijk om tactieken; manieren van doen die in de vliegerij gehanteerd worden.Dit boek toont deze krachtige concepten. Uiteraard werken deze principes ook in andere werelden, het werkt overal waar mensen zijn.De principes zijn volgens de auteur - luchtvaartpsycholoog en zelf vlieger - van levensbelang voor iedere piloot en de passagiers. De Kleynen: “Door jarenlange ervaring vliegen vele miljoenen mensen dagelijks veilig naar hun bestemming. Er is geleerd van fouten, die bespreekbaar zijn, en concreet gebruikt worden voor verbeterprocessen. ”Willem de Kleynen kent de situaties als geen ander. Als trainer in de luchtvaart is hij een man van de praktijk. Samen met een team specialisten op het gebied van de luchtvaart vatte hij de grondslagen voor efficiënt gedrag in het boekje samen, op puur praktische, aantrekkelijke wijze via illustratieve verhalen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
W.J. de Kleynen
Uitgever
Alk B.V., Uitgeverij De
ISBN
9789060133040
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

In het boek ‘Succes dwing je af’ vertellen elf succesvolle piloten hun - waar gebeurde - verhaal over hoe zij bizarre, soms bloedstollende situaties wisten te redden met behulp van zekere principes.
‘Succes dwing je af’ is geen managementboek zoals er al velen zijn. Het is voor een belangrijk deel een spannend en intrigrerend leesboek, waar de lezer zelf datgene uithaalt wat voor hem of haar toepasbaar is in het dagelijks leven. Op het werk, maar ook privé.
Deze principes liggen mede ten grondslag aan het succes van de luchtvaart. Het gaat feitelijk om tactieken; manieren van doen die in de vliegerij gehanteerd worden.Dit boek toont deze krachtige concepten. Uiteraard werken deze principes ook in andere werelden, het werkt overal waar mensen zijn.
De principes zijn volgens de auteur - luchtvaartpsycholoog en zelf vlieger - van levensbelang voor iedere piloot en de passagiers.
De Kleynen: “Door jarenlange ervaring vliegen vele miljoenen mensen dagelijks veilig naar hun bestemming. Er is geleerd van fouten, die bespreekbaar zijn, en concreet gebruikt worden voor verbeterprocessen. ”
Willem de Kleynen kent de situaties als geen ander. Als trainer in de luchtvaart is hij een man van de praktijk. Samen met een team specialisten op het gebied van de luchtvaart vatte hij de grondslagen voor efficiënt gedrag in het boekje samen, op puur praktische, aantrekkelijke wijze via illustratieve verhalen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
W.J. de Kleynen
Uitgever
Alk B.V., Uitgeverij De
ISBN
9789060133040
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99