Studiereader Starttaal Compact 2F/3F 12M

Combipakketten met de methode in Studiereader

Beschrijving

STARTTAAL COMPACT IN STUDIEREADER is een overwegend online methode Nederlands voor BBL-opleidingen en verkorte trajecten in het mbo. In Starttaal Compact in Studiereader werk je aan de hand van concrete leerdoelen voornamelijk zelfstandig toe naar examenopdrachten. Starttaal Compact in Studiereader wordt aangeboden in een startpakket van 12 maanden dat offline en online leren écht met elkaar verbindt. Dit startpakket bestaat uit: * een licentie van 12 maanden voor de online methode Starttaal Compact (2F en 3F) in Studiereader; * de theorie bij de online opdrachten in boekvorm: Starttaal Compact Handboek; * een licentie van 12 maanden voor online oefenen via Starttaal Compact Online, inclusief de Examencoach en een Taalniveautest; * op aanvraag aanvullend lesmateriaal in boekvorm: Starttaal Extra KENMERKEN VAN DE METHODE Heldere leerdoelen en formatieve eindopdracht In de oriëntatiefase van elke taak activeer je voorkennis en breng je jouw leerdoelen in kaart. Je maakt alleen de opdrachten die samenhangen met de leerdoelen die je nog niet beheerst. Door het maken van formatieve eindopdrachten ga je na in hoeverre je een bepaalde vaardigheid al beheerst. Samen met je docent bepaal je de logische vervolgstappen. Zelfstandig toewerken naar het examen Je kijkt je eigen antwoorden na, geeft feedback aan je klasgenoten en maakt een beslistoets als je de lesstof aantoonbaar beheerst. Zakelijk en werkgerelateerd De methode heeft een zakelijke uitstraling en biedt uitleg, voorbeelden en opdrachten in een werkgerelateerde context.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rieke Wynia, Lieke van Pagée, Michael Mandersloot, Bregje Cruijsberg, Suzanne Dieleman, Antje Diepersloot, Ruud van den Belt
Uitgever
Deviant, Uitgeverij
ISBN
9789463262996
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2020
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

STARTTAAL COMPACT IN STUDIEREADER is een overwegend online methode Nederlands voor BBL-opleidingen en verkorte trajecten in het mbo. In Starttaal Compact in Studiereader werk je aan de hand van concrete leerdoelen voornamelijk zelfstandig toe naar examenopdrachten.

Starttaal Compact in Studiereader wordt aangeboden in een startpakket van 12 maanden dat offline en online leren écht met elkaar verbindt. Dit startpakket bestaat uit:
* een licentie van 12 maanden voor de online methode Starttaal Compact (2F en 3F) in Studiereader;
* de theorie bij de online opdrachten in boekvorm: Starttaal Compact Handboek; * een licentie van 12 maanden voor online oefenen via Starttaal Compact Online, inclusief de Examencoach en een Taalniveautest;
* op aanvraag aanvullend lesmateriaal in boekvorm: Starttaal Extra

KENMERKEN VAN DE METHODE
Heldere leerdoelen en formatieve eindopdracht
In de oriëntatiefase van elke taak activeer je voorkennis en breng je jouw leerdoelen in kaart. Je maakt alleen de opdrachten die samenhangen met de leerdoelen die je nog niet beheerst. Door het maken van formatieve eindopdrachten ga je na in hoeverre je een bepaalde vaardigheid al beheerst. Samen met je docent bepaal je de logische vervolgstappen.

Zelfstandig toewerken naar het examen
Je kijkt je eigen antwoorden na, geeft feedback aan je klasgenoten en maakt een beslistoets als je de lesstof aantoonbaar beheerst.

Zakelijk en werkgerelateerd
De methode heeft een zakelijke uitstraling en biedt uitleg, voorbeelden en opdrachten in een werkgerelateerde context.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rieke Wynia, Lieke van Pagée, Michael Mandersloot, Bregje Cruijsberg, Suzanne Dieleman, Antje Diepersloot, Ruud van den Belt
Uitgever
Deviant, Uitgeverij
ISBN
9789463262996
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2020
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99