Studenteneditie cursus belastingrecht loonbelasting/premieheffing 2015-2016

Studenteneditie

Prijs € 39,00

Uitverkocht

G.W.B. Westen, C. van der Spek

Paperback | Juni 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De studentenedities Cursus Belastingrecht zijn verkorte uitgaven van de al 45 jaar bekende uitgave 'Cursus Belastingrecht'. Ze zijn speciaal gemaakt voor het universitaire fiscale onderwijs en andere vergelijkbare opleidingen.Dankzij de uitgewerkte voorbeelden en de hoge actualiteitswaarde zijn de boeken ook zeer bruikbaar als handreiking voor de praktijk. Uniek aan de Cursus Belastingrecht is dat de uitgave de stof systematisch in plaats van artikelsgewijs behandelt. U krijgt hierdoor een beter inzicht in de structuur van de fiscale wetgeving. Uiteraard komen ook de belangrijkste jurisprudentie en opvattingen in de literatuur aan bod.Deze studenteneditie is een, speciaal met het oog op het onderwijs samengestelde, verkorte uitgave van het hoofdwerk Cursus Belastingrecht, deel Loonbelasting/Premieheffing. Dat neemt niet weg dat ook in deze studenteneditie de actuele wet- en regelgeving is opgenomen. In Studenteneditie Cursus Belastingrecht Loonbelasting/Premieheffing is verder een aantal onderdelen uit het hoofdwerk (vrijwel) onverkort opgenomen, terwijl andere leerstukken kort zijn samengevat.Verschillende andere gedeelten, die voornamelijk van belang zijn voor de praktijk, komen in het geheel niet in deze studenteneditie voor. Hierdoor is Studenteneditie Cursus Belastingrecht Loonbelasting/Premieheffing met name geschikt voor gebruik in het fiscale onderwijs.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
G.W.B. Westen, C. van der Spek
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.
ISBN
9789013127041
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De studentenedities Cursus Belastingrecht zijn verkorte uitgaven van de al 45 jaar bekende uitgave 'Cursus Belastingrecht'. Ze zijn speciaal gemaakt voor het universitaire fiscale onderwijs en andere vergelijkbare opleidingen.

Dankzij de uitgewerkte voorbeelden en de hoge actualiteitswaarde zijn de boeken ook zeer bruikbaar als handreiking voor de praktijk. Uniek aan de Cursus Belastingrecht is dat de uitgave de stof systematisch in plaats van artikelsgewijs behandelt. U krijgt hierdoor een beter inzicht in de structuur van de fiscale wetgeving. Uiteraard komen ook de belangrijkste jurisprudentie en opvattingen in de literatuur aan bod.

Deze studenteneditie is een, speciaal met het oog op het onderwijs samengestelde, verkorte uitgave van het hoofdwerk Cursus Belastingrecht, deel Loonbelasting/Premieheffing. Dat neemt niet weg dat ook in deze studenteneditie de actuele wet- en regelgeving is opgenomen. In Studenteneditie Cursus Belastingrecht Loonbelasting/Premieheffing is verder een aantal onderdelen uit het hoofdwerk (vrijwel) onverkort opgenomen, terwijl andere leerstukken kort zijn samengevat.
Verschillende andere gedeelten, die voornamelijk van belang zijn voor de praktijk, komen in het geheel niet in deze studenteneditie voor. Hierdoor is Studenteneditie Cursus Belastingrecht Loonbelasting/Premieheffing met name geschikt voor gebruik in het fiscale onderwijs.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
G.W.B. Westen, C. van der Spek
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.
ISBN
9789013127041
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99