Strategische marketingplanning

van plan naar implementatie

Prijs € 39,50

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Martin Hummelink, Boudewijn Raessens

Paperback | Maart 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Organisaties dienen continu hun strategie op relevante externe marktontwikkelingen af te stemmen. De omgeving verandert razendsnel en de impact van deze veranderingen is groot. Het expliciet maken van een marketingstrategie 'verplicht' de organisatie om de juiste vragen te stellen en antwoorden te zoeken. Strategische marketingplanning biedt handvatten om dit daadwerkelijk te doen, om te komen tot de schakel tussen markt en organisatie.De huidige marketeer is in staat om vanuit verschillende perspectieven kritisch te kijken naar marketingvraagstukken. Hij is creatief, analytisch, denkt vooruit en heeft kennis van online en offline marketing. Strategische marketingplanning helpt de marketeer bij het nemen van gefundeerde beslissingen op basis van relevante informatie en analyses. In het boek zetten de auteurs de theorie helder uiteen en bieden ze veel praktische tips. Op basis van deze informatie kan de marketeer aan de slag met het ontwerpen van het strategische marketingplan. DoelgroepStrategische marketingplanning is bedoeld voor studenten in de hoofdfase van een bacheloropleiding waarbij het 'eindproduct' een strategisch marketingplan is. Daarnaast is deze uitgave zeker ook nuttig voor (beginnende) marketeers die hun marketingstrategie willen opzetten, verfijnen of evalueren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Martin Hummelink, Boudewijn Raessens
Uitgever
Boom
ISBN
9789089538840
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
164

Beschrijving

Organisaties dienen continu hun strategie op relevante externe marktontwikkelingen af te stemmen. De omgeving verandert razendsnel en de impact van deze veranderingen is groot. Het expliciet maken van een marketingstrategie 'verplicht' de organisatie om de juiste vragen te stellen en antwoorden te zoeken. Strategische marketingplanning biedt handvatten om dit daadwerkelijk te doen, om te komen tot de schakel tussen markt en organisatie.

De huidige marketeer is in staat om vanuit verschillende perspectieven kritisch te kijken naar marketingvraagstukken. Hij is creatief, analytisch, denkt vooruit en heeft kennis van online en offline marketing. Strategische marketingplanning helpt de marketeer bij het nemen van gefundeerde beslissingen op basis van relevante informatie en analyses. In het boek zetten de auteurs de theorie helder uiteen en bieden ze veel praktische tips. Op basis van deze informatie kan de marketeer aan de slag met het ontwerpen van het strategische marketingplan.

Doelgroep
Strategische marketingplanning is bedoeld voor studenten in de hoofdfase van een bacheloropleiding waarbij het 'eindproduct' een strategisch marketingplan is. Daarnaast is deze uitgave zeker ook nuttig voor (beginnende) marketeers die hun marketingstrategie willen opzetten, verfijnen of evalueren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Martin Hummelink, Boudewijn Raessens
Uitgever
Boom
ISBN
9789089538840
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
164

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99