Stralende stilte

de dagboekaantekeningen van Margrit Irgang

Prijs € 22,75

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Margrit Irgang

Paperback | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Margrit Irgang beschrijft in haar nieuwe boek de zoektocht naar en de confrontatie met de centrale vraag van zen en van het leven: Wie ben 'ik'? In Stralende Stilte heeft Margrit Irgang gekozen voor een bijzondere vorm van vertellen. Want hoe laat zen zich omschrijven? Irgang beschrijft de overeenkomsten tussen de kwantumfysica en het boeddhisme. Ze deelt haar ontmoetingen met Poolse Joden en schrijft over de jaarlijkse loop van de natuur. Margrit Irgang neemt de lezer mee op haar eigen ontdekkingsreis waarin zij de betekenis onderzoekt die zen in haar leven heeft gehad en nog steeds heeft.Een prachtige, persoonlijke collectie van alledaagse momenten, gedachten en herinneringen. Voor degenen die zich net als de schrijfster inspannen hun eigen spiritualiteit te ontwikkelen.Margrit Irgang is schrijfster en beoefent zen sinds 1984. Zij begeleidt anderen op hun 'zenweg' en is lid van de gemeenschap 'Interzijn' van Thich Nhat Hanh. Haar Duitse romans, verhalen en gedichten voor volwassenen en kinderen werden met talrijke prijzen bekroond. Margrit Irgang woont in de omgeving van Freiburg. Meer achtergrond- en actuele informatie is te vinden op haar website: www.margrit-irgang.de.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Margrit Irgang
Uitgever
Asoka
ISBN
9789056703318
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

Margrit Irgang beschrijft in haar nieuwe boek de zoektocht naar en de confrontatie met de centrale vraag van zen en van het leven: Wie ben 'ik'? In Stralende Stilte heeft Margrit Irgang gekozen voor een bijzondere vorm van vertellen. Want hoe laat zen zich omschrijven? Irgang beschrijft de overeenkomsten tussen de kwantumfysica en het boeddhisme. Ze deelt haar ontmoetingen met Poolse Joden en schrijft over de jaarlijkse loop van de natuur. Margrit Irgang neemt de lezer mee op haar eigen ontdekkingsreis waarin zij de betekenis onderzoekt die zen in haar leven heeft gehad en nog steeds heeft.
Een prachtige, persoonlijke collectie van alledaagse momenten, gedachten en herinneringen. Voor degenen die zich net als de schrijfster inspannen hun eigen spiritualiteit te ontwikkelen.
Margrit Irgang is schrijfster en beoefent zen sinds 1984. Zij begeleidt anderen op hun 'zenweg' en is lid van de gemeenschap 'Interzijn' van Thich Nhat Hanh. Haar Duitse romans, verhalen en gedichten voor volwassenen en kinderen werden met talrijke prijzen bekroond. Margrit Irgang woont in de omgeving van Freiburg. Meer achtergrond- en actuele informatie is te vinden op haar website: www.margrit-irgang.de.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Margrit Irgang
Uitgever
Asoka
ISBN
9789056703318
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99