Storydesign

Het geheim achter een strategisch ijzersterk verhaal

Prijs € 27,50

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Farah Nobbe, Natalie Holwerda-Mieras

Paperback | Oktober 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Benut het volledige potentieel van storytelling: de luisteraar boeien en tot beweging brengen. In Storydesign wordt de kunst van storytelling samengevoegd met het ontwerpen van een strategisch kader.Een sterke presentatie boeit vanaf het allereerste moment, is kraakhelder en blijft lang hangen in de hoofden van de luisteraars. Toch komen veel sprekers niet veel verder dan het chronologisch voorlezen van eindeloze sheets. Dat is jammer en zonde. In dit boek krijg je de geheimen van klassieke denkers als Aristoteles, insidertips van storytellers als Walt Disney, en ontdek je welke intrigerende kennis de hedendaagse wetenschap over beïnvloeding biedt. Storydesign is een ingenieuze methodiek die je presentaties voor altijd zal veranderen. Je leert hoe je het vertrouwen van je publiek wint, hoe je ze op jouw manier naar de realiteit laat kijken en hoe je ze tot actie aanzet.Farah Nobbe en Natalie Holwerda-Mieras zijn eigenaars van Nobbe Mieras trainingen, een trainingsbureau dat al vijftien jaar toonaangevend is op het gebied van presenteren. Beiden hebben een achtergrond in het theater en verdiepen zich intensief in de wetenschap en de psychologie. Ze publiceren boeken en artikelen en vertalen hun kennis in evidence- based methodieken met opmerkelijke resultaten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Farah Nobbe, Natalie Holwerda-Mieras
Uitgever
Boom
ISBN
9789024404339
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Benut het volledige potentieel van storytelling: de luisteraar boeien en tot beweging brengen. In Storydesign wordt de kunst van storytelling samengevoegd met het ontwerpen van een strategisch kader.

Een sterke presentatie boeit vanaf het allereerste moment, is kraakhelder en blijft lang hangen in de hoofden van de luisteraars. Toch komen veel sprekers niet veel verder dan het chronologisch voorlezen van eindeloze sheets. Dat is jammer en zonde. In dit boek krijg je de geheimen van klassieke denkers als Aristoteles, insidertips van storytellers als Walt Disney, en ontdek je welke intrigerende kennis de hedendaagse wetenschap over beïnvloeding biedt. Storydesign is een ingenieuze methodiek die je presentaties voor altijd zal veranderen. Je leert hoe je het vertrouwen van je publiek wint, hoe je ze op jouw manier naar de realiteit laat kijken en hoe je ze tot actie aanzet.

Farah Nobbe en Natalie Holwerda-Mieras zijn eigenaars van Nobbe Mieras trainingen, een trainingsbureau dat al vijftien jaar toonaangevend is op het gebied van presenteren. Beiden hebben een achtergrond in het theater en verdiepen zich intensief in de wetenschap en de psychologie. Ze publiceren boeken en artikelen en vertalen hun kennis in evidence- based methodieken met opmerkelijke resultaten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Farah Nobbe, Natalie Holwerda-Mieras
Uitgever
Boom
ISBN
9789024404339
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99