Stoppen met roken Cursusboek

cursusboek

Prijs € 17,95

Niet beschikbaar

F. Willemsen

Paperback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zeker sinds de nieuwe rookwetgeving van kracht is, zijn steeds meer mensen gemotiveerd te stoppen met roken. Stoppen met roken is een proces. Daarom lukt het de meeste mensen niet om impulsief van het een op het andere moment te stoppen. Soms is er zelfs een hulpmiddel nodig. Deze cursus helpt om dit proces goed te doorlopen en de juiste keuzes te maken zodat uw stoppoging succesvol wordt. Door het volgen van de stappen die in dit boekje beschreven staan, kunt u zich goed voorbereiden op uw plannen om te stoppen met roken. De cursusleider zal u hierbij stap voor stap begeleiden.De auteur van dit boek is praktijkondersteuner en ontwikkelde eerder een succesvolle stoppen-met-rokencursus. Stoppen met roken is tot stand gekomen naar aanleiding van de ervaringen die zij opdeed met het ontwikkelen van deze methode. De cursus Stoppen met roken presenteert de stoppen-met-rokencursus die de auteur ontwikkelde. Het stoppen-met-roken programma bestaat uit tien bijeenkomsten. Per bijeenkomst wordt achtergrondinformatie gepresenteerd en wordt een toelichting daarop gegeven. Door huiswerkopdrachten te bespreken wordt het werken met de cursus geconcretiseerd.Stoppen met roken hoort als cursusboekje bij Stoppen met roken, een praktische handleiding, het eerste deel in de POH-reeks; een reeks primair bedoeld voor praktijkondersteuners, praktijkverpleegkundigen en praktijkondersteuners in opleiding, maar is daarnaast ook zeker nuttig voor huisartsen. Door aandacht te besteden aan een diversiteit aan praktische onderwerpen, krijgt de praktijkondersteuner handvatten geboden die ter ondersteuning zullen zijn bij de uitoefening van het dagelijks werk binnen de praktijk.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
F. Willemsen
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031364732
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
35

Beschrijving

Zeker sinds de nieuwe rookwetgeving van kracht is, zijn steeds meer mensen gemotiveerd te stoppen met roken. Stoppen met roken is een proces. Daarom lukt het de meeste mensen niet om impulsief van het een op het andere moment te stoppen. Soms is er zelfs een hulpmiddel nodig. Deze cursus helpt om dit proces goed te doorlopen en de juiste keuzes te maken zodat uw stoppoging succesvol wordt. Door het volgen van de stappen die in dit boekje beschreven staan, kunt u zich goed voorbereiden op uw plannen om te stoppen met roken. De cursusleider zal u hierbij stap voor stap begeleiden.

De auteur van dit boek is praktijkondersteuner en ontwikkelde eerder een succesvolle stoppen-met-rokencursus. Stoppen met roken is tot stand gekomen naar aanleiding van de ervaringen die zij opdeed met het ontwikkelen van deze methode. De cursus Stoppen met roken presenteert de stoppen-met-rokencursus die de auteur ontwikkelde. Het stoppen-met-roken programma bestaat uit tien bijeenkomsten. Per bijeenkomst wordt achtergrondinformatie gepresenteerd en wordt een toelichting daarop gegeven. Door huiswerkopdrachten te bespreken wordt het werken met de cursus geconcretiseerd.

Stoppen met roken hoort als cursusboekje bij Stoppen met roken, een praktische handleiding, het eerste deel in de POH-reeks; een reeks primair bedoeld voor praktijkondersteuners, praktijkverpleegkundigen en praktijkondersteuners in opleiding, maar is daarnaast ook zeker nuttig voor huisartsen. Door aandacht te besteden aan een diversiteit aan praktische onderwerpen, krijgt de praktijkondersteuner handvatten geboden die ter ondersteuning zullen zijn bij de uitoefening van het dagelijks werk binnen de praktijk.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
F. Willemsen
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031364732
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
35

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99