Stemmingsschommelingen de baas

werkboek Bipolaire stoornis

Prijs € 25,00

Niet beschikbaar

M. Ramirez Basco

Paperback | December 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Stemmingsschommelingen de baas biedt een zeer praktisch programma om met een bipolaire stoornis om te gaan. Monica Basco laat zien dat je naast medicatie ook zelf heel veel kunt doen. Met behulp van bewezen effectieve strategieën kun je de eerste signalen van terugval herkennen, aan de verlammende werking van depressie ontsnappen, de verleiding van manische episoden weerstaan, en de regie over je leven terugkrijgen.´Dit werkboek staat vol met uiterst bruikbare oefeningen […] Het boek laat zeer goed zien wat mensen met een bipolaire stoornis zelf kunnen doen om productiever en gelukkiger te worden.´ Prof.dr. Robert L. Leahy, psychiater, Weill Medical College of Cornell UniversityEen helder en praktisch werkboek om stapsgewijs mee aan de slag te gaan:-Verminder de impact en het terugkeren van symptomen-Optimaliseer het effect van medicatie-Vind rust en krijg genoeg slaap tijdens een manische episode-Blijf gemotiveerd en verkom uitstelgedrag bij een depressie-Leer focussen en je doelen bereikenMONICA BASCO is verbonden aan de University of Texas. Zij is een expert in cognitieve gedragstherapie en een van de oprichters van de Academy of Cognitive Therapy. Van haar hand verschenen verschillende boeken, waaronder Cognitive Behavioral Therapy for Bipolar Disorder. Ze verschijnt bovendien regelmatig op televisie, waaronder in The Ophra Winfrey Show.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M. Ramirez Basco
Uitgever
Hogrefe Uitgevers BV
ISBN
9789079729050
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2008
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
254

Beschrijving

Stemmingsschommelingen de baas biedt een zeer praktisch programma om met een bipolaire stoornis om te gaan.

Monica Basco laat zien dat je naast medicatie ook zelf heel veel kunt doen. Met behulp van bewezen effectieve strategieën kun je de eerste signalen van terugval herkennen, aan de verlammende werking van depressie ontsnappen, de verleiding van manische episoden weerstaan, en de regie over je leven terugkrijgen.

´Dit werkboek staat vol met uiterst bruikbare oefeningen […] Het boek laat zeer goed zien wat mensen met een bipolaire stoornis zelf kunnen doen om productiever en gelukkiger te worden.´ Prof.dr. Robert L. Leahy, psychiater, Weill Medical College of Cornell University

Een helder en praktisch werkboek om stapsgewijs mee aan de slag te gaan:
-Verminder de impact en het terugkeren van symptomen
-Optimaliseer het effect van medicatie
-Vind rust en krijg genoeg slaap tijdens een manische episode
-Blijf gemotiveerd en verkom uitstelgedrag bij een depressie
-Leer focussen en je doelen bereiken

MONICA BASCO is verbonden aan de University of Texas. Zij is een expert in cognitieve gedragstherapie en een van de oprichters van de Academy of Cognitive Therapy. Van haar hand verschenen verschillende boeken, waaronder Cognitive Behavioral Therapy for Bipolar Disorder. Ze verschijnt bovendien regelmatig op televisie, waaronder in The Ophra Winfrey Show.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M. Ramirez Basco
Uitgever
Hogrefe Uitgevers BV
ISBN
9789079729050
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2008
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
254

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99