STARTUP FUNDING

Alles over venture capital en hoe je het binnenhaalt

Prijs € 34,95

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Sjoerd Mol, Thomas Mensink

Paperback | Februari 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hard groeien kost veel geld. Daarom zoeken veel startups vroeg of laat een investering. Hoe pak je dat het beste aan? In dit boek beschrijven Sjoerd Mol en Thomas Mensink het hele proces van investor readiness tot exit. Ze leggen uit wat het business model van venture capital investeerders is, hoe zij startups beoordelen, hoe je fundraisen het beste aanpakt en hoe je tot een optimale termsheet komt. Kortom; alles wat je moet weten over venture capital en hoe je het binnenhaalt!De auteurs gebruiken hun ervaringen met startups, investeerders en dealterms om ondernemers te helpen met hoe venture capital werkt en wat gangbaar is in Nederland. Daarnaast bevat dit boek vele tips en inzichten van succesvolle Nederlandse investeerders en founders.Over de auteurs:Sjoerd MolSjoerd is advocaat bij Benvalor en gespecialiseerd in venture capital. Hij begeleidt startups en investeerders bij financieringsrondes. Hij is ook mede-oprichter van Capital Waters, een initiatief om juridische standaarddocumentatie beschikbaar te maken voor startups, en is als expert betrokken bij een aantal incubators en investeringsfondsen.Thomas MensinkThomas is startup- & investment analyst bij Golden Egg Check. Hij ondersteunt startups bij fundraisen en helpt venture capital fondsen met het vinden van nieuwe deals. Hij is ook host van de At The Money-podcast waarin hij spreekt met ondernemers en investeerders over groei- en investeringsstrategieën.Reviews:“Dit boek had ik graag zelf eerder gehad, dat had me absoluut fouten en moeite bespaard. Het is allesomvattend en tegelijkertijd lekker concreet. Een absolute aanrader dus!” Bernadette Wijnings, co-CEO Blanco Fintech"Must-read voor ondernemers die VC's aan boord willen halen. Het helpt je bij de juiste voorbereiding en verhoogt je kans op succes in het aantrekken van funding."Johan van Mil, managing partner Peak

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sjoerd Mol, Thomas Mensink
Uitgever
MeMo Media Vof
ISBN
9789083213408
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
341

Beschrijving

Hard groeien kost veel geld. Daarom zoeken veel startups vroeg of laat een investering. Hoe pak je dat het beste aan? In dit boek beschrijven Sjoerd Mol en Thomas Mensink het hele proces van investor readiness tot exit. Ze leggen uit wat het business model van venture capital investeerders is, hoe zij startups beoordelen, hoe je fundraisen het beste aanpakt en hoe je tot een optimale termsheet komt. Kortom; alles wat je moet weten over venture capital en hoe je het binnenhaalt!

De auteurs gebruiken hun ervaringen met startups, investeerders en dealterms om ondernemers te helpen met hoe venture capital werkt en wat gangbaar is in Nederland. Daarnaast bevat dit boek vele tips en inzichten van succesvolle Nederlandse investeerders en founders.

Over de auteurs:
Sjoerd Mol
Sjoerd is advocaat bij Benvalor en gespecialiseerd in venture capital. Hij begeleidt startups en investeerders bij financieringsrondes. Hij is ook mede-oprichter van Capital Waters, een initiatief om juridische standaarddocumentatie beschikbaar te maken voor startups, en is als expert betrokken bij een aantal incubators en investeringsfondsen.

Thomas Mensink
Thomas is startup- & investment analyst bij Golden Egg Check. Hij ondersteunt startups bij fundraisen en helpt venture capital fondsen met het vinden van nieuwe deals. Hij is ook host van de At The Money-podcast waarin hij spreekt met ondernemers en investeerders over groei- en investeringsstrategieën.

Reviews:
“Dit boek had ik graag zelf eerder gehad, dat had me absoluut fouten en moeite bespaard. Het is allesomvattend en tegelijkertijd lekker concreet. Een absolute aanrader dus!”
Bernadette Wijnings, co-CEO Blanco Fintech

"Must-read voor ondernemers die VC's aan boord willen halen. Het helpt je bij de juiste voorbereiding en verhoogt je kans op succes in het aantrekken van funding."
Johan van Mil, managing partner Peak

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sjoerd Mol, Thomas Mensink
Uitgever
MeMo Media Vof
ISBN
9789083213408
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
341

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99