Starttaal 2F deel A en B

methode Nederlands voor het mbo

Prijs € 39,60

Niet beschikbaar

Ruud van den Belt

Paperback | Juli 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

STARTTAAL 2F is ontwikkeld voor mbo-studenten die een beroepsopleidende leerweg volgen en aan het einde van hun opleiding examen op 2F-niveau moeten doen. Starttaal combineert een cursorische aanpak met examentraining voor het centraal examen (CE) en de instellingsexamens (IE’s) Nederlands. OPBOUW LEERWERKBOEK DEEL A In Starttaal 2F leerwerkboek deel A oefent de student met de taalvaardigheden lezen, luisteren, taalverzorging, schrijven, spreken en gesprekken voeren. De student past deze taalvaardigheden toe in een betekenisvolle en functionele context. Deel A biedt een cursorische aanpak binnen drie aansprekende thema’s: 1. Vrije tijd 2. Geld 3. Toekomst Elke paragraaf is op dezelfde manier opgebouwd: eerst theorie, dan een voorbeeld en daarna opdrachten. De student oefent stapsgewijs met de lesstof die nodig is om het vereiste 2F-niveau te bereiken. Als de student deel A succesvol heeft afgerond, kan hij starten met deel B. OPBOUW LEERWERKBOEK DEEL B In Starttaal 2F deel B wordt de student voorbereid op het centraal examen (CE) en de instellingsexamens (IE's) Nederlands. Naast examenvoorbereiding per taalvaardigheid biedt deel B ook oefenexamens voor de receptieve en productieve vaardigheden. Een student die zowel deel A als deel B heeft afgerond, is klaar voor de examens.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ruud van den Belt
Uitgever
Deviant, Uitgeverij
ISBN
9789463260008
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

STARTTAAL 2F is ontwikkeld voor mbo-studenten die een beroepsopleidende leerweg volgen en aan het einde van hun opleiding examen op 2F-niveau moeten doen. Starttaal combineert een cursorische aanpak met examentraining voor het centraal examen (CE) en de instellingsexamens (IE’s) Nederlands.
OPBOUW LEERWERKBOEK DEEL A
In Starttaal 2F leerwerkboek deel A oefent de student met de taalvaardigheden lezen, luisteren, taalverzorging, schrijven, spreken en gesprekken voeren. De student past deze taalvaardigheden toe in een betekenisvolle en functionele context. Deel A biedt een cursorische aanpak binnen drie aansprekende thema’s:
1. Vrije tijd
2. Geld
3. Toekomst
Elke paragraaf is op dezelfde manier opgebouwd: eerst theorie, dan een voorbeeld en daarna opdrachten. De student oefent stapsgewijs met de lesstof die nodig is om het vereiste 2F-niveau te bereiken. Als de student deel A succesvol heeft afgerond, kan hij starten met deel B.
OPBOUW LEERWERKBOEK DEEL B
In Starttaal 2F deel B wordt de student voorbereid op het centraal examen (CE) en de instellingsexamens (IE's) Nederlands. Naast examenvoorbereiding per taalvaardigheid biedt deel B ook oefenexamens voor de receptieve en productieve vaardigheden. Een student die zowel deel A als deel B heeft afgerond, is klaar voor de examens.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ruud van den Belt
Uitgever
Deviant, Uitgeverij
ISBN
9789463260008
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99