Startrekenen plus

basisvaardigheden wiskunde

Prijs € 27,00

Tijdelijk niet beschikbaar

Sander Heebels, Rob Lagendijk, Jelte Folkertsma, Jasper van Abswoude, Cyriel Kluiters, Rieke Wynia

Paperback | Juni 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

STARTREKENEN WISKIT is de methode basisvaardigheden wiskunde van Uitgeverij Deviant. Startrekenen Wiskit biedt de mogelijkheid om de wiskundige kennis van leerlingen bij te spijkeren of op te frissen. Wiskunde is voor veel leerlingen een lastig vak. Wiskit helpt de leerling met korte, heldere uitleg en veel voorbeelden.DOELGROEPStartrekenen Wiskit kan onder meer gebruikt worden ter voorbereiding op een hbo-opleiding, als ondersteunende methode in het voortgezet onderwijs en voor leerlingen die overstappen naar een andere opleiding of een versneld traject volgen. Wiskit leent zich zowel voor klassikaal als voor individueel onderwijs. Om met een Startrekenen Wiskit aan de slag te kunnen is rekenvaardigheid op niveau 2F vereist. Wiskundige voorkennis is niet nodig.INHOUD DEEL 1Leerwerkboek deel 1 Functies behandelt de basis van het werken met functies en vergelijkingen. Deel 1 bestaat uit 8 hoofdstukken:1. Functies en grafieken2. Lineaire vergelijkingen3. Lineaire functies4. Kwadratische functies5. Kwadratische vergelijkingen6. Ongelijkheden7. Andere functies8. DifferentiërenIn de appendix wordt de basis van het rekenen met variabelen uitgelegd en worden rekenvaardigheden behandeld die voor wiskunde van belang zijn.STRUCTUUR De hoofdstukken van het leerwerkboek zijn onderverdeeld in korte paragrafen. Elke paragraaf is in drie trappen opgebouwd:1. theorie: korte uitleg van de stof in begrijpelijke taal2. voorbeelden: de theorie wordt ondersteund met uigebreide, stapsgewijze voorbeeldoplossingen3. opdrachten: een aantal oefenopdrachten die de leerling in een schrift maakt en een kernopdracht die in het leerwerkboek uitgewerkt kan worden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sander Heebels, Rob Lagendijk, Jelte Folkertsma, Jasper van Abswoude, Cyriel Kluiters, Rieke Wynia
Uitgever
Deviant, Uitgeverij
ISBN
9789490998370
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

STARTREKENEN WISKIT is de methode basisvaardigheden wiskunde van Uitgeverij Deviant.

Startrekenen Wiskit biedt de mogelijkheid om de wiskundige kennis van leerlingen bij te spijkeren of op te frissen. Wiskunde is voor veel leerlingen een lastig vak. Wiskit helpt de leerling met korte, heldere uitleg en veel voorbeelden.

DOELGROEP
Startrekenen Wiskit kan onder meer gebruikt worden ter voorbereiding op een hbo-opleiding, als ondersteunende methode in het voortgezet onderwijs en voor leerlingen die overstappen naar een andere opleiding of een versneld traject volgen. Wiskit leent zich zowel voor klassikaal als voor individueel onderwijs. Om met een Startrekenen Wiskit aan de slag te kunnen is rekenvaardigheid op niveau 2F vereist. Wiskundige voorkennis is niet nodig.

INHOUD DEEL 1
Leerwerkboek deel 1 Functies behandelt de basis van het werken met functies en vergelijkingen. Deel 1 bestaat uit 8 hoofdstukken:
1. Functies en grafieken
2. Lineaire vergelijkingen
3. Lineaire functies
4. Kwadratische functies
5. Kwadratische vergelijkingen
6. Ongelijkheden
7. Andere functies
8. Differentiëren

In de appendix wordt de basis van het rekenen met variabelen uitgelegd en worden rekenvaardigheden behandeld die voor wiskunde van belang zijn.

STRUCTUUR
De hoofdstukken van het leerwerkboek zijn onderverdeeld in korte paragrafen. Elke paragraaf is in drie trappen opgebouwd:
1. theorie: korte uitleg van de stof in begrijpelijke taal
2. voorbeelden: de theorie wordt ondersteund met uigebreide, stapsgewijze voorbeeldoplossingen
3. opdrachten: een aantal oefenopdrachten die de leerling in een schrift maakt en een kernopdracht die in het leerwerkboek uitgewerkt kan worden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sander Heebels, Rob Lagendijk, Jelte Folkertsma, Jasper van Abswoude, Cyriel Kluiters, Rieke Wynia
Uitgever
Deviant, Uitgeverij
ISBN
9789490998370
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99