Starten met je webwinkel

Prijs € 19,50

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Renée van Zijl, Désirée van Osch

Paperback | Maart 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Kriebelt je bloed als je denkt aan de commerciële mogelijkheden die internet je biedt? Heb je plannen om bepaalde producten of diensten te verkopen via e-commerce? Ben je van plan om een webwinkel te starten? Dan is het lezen van objectieve en juiste informatie een goede en onontbeerlijke start. In het boek ‘Starten met je webwinkel’ vind je antwoord op allerlei vragen die bij het starten van een webwinkel aan de orde komen. Hoe start je met e-commerce? Hoe zet je een online marketingmix in? Maar ook: wat is een effectieve website en wat zijn de onderdelen van een webwinkel? Hoe ziet de optimale indeling van een webpagina eruit? Hoe gebruik je de klantreis om op de juiste manier jouw doelgroep te bereiken? In dit boek vind je de belangrijkste informatie om een webwinkel te starten. Met het handige register vind je alle onderwerpen snel terug, want het boek dient zeker ook als naslagwerk en geheugensteun. Geschreven in no-nonsense taal, met duidelijke afbeeldingen, leesbare boxen en een prettige vormgeving is dit boek jouw handleiding voor commercieel succes. Dit boek is voor iedereen die een webwinkel wil starten of meer wil weten over e-commerce met een webwinkel. Over Econtentenzo Econtentenzo levert een bijdrage aan de kennisontwikkeling van leerlingen, studenten, kenniswerkers, docenten en andere professionals binnen instellingen en bedrijven. Zij ontwikkelt, distribueert en vermarkt educatieve (e)content, in samenwerking met professionals binnen een kennisplatform. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op www.econtentenzo.nl.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Renée van Zijl, Désirée van Osch
Uitgever
Econtentenzo
ISBN
9789492272126
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2023
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
100

Beschrijving

Kriebelt je bloed als je denkt aan de commerciële mogelijkheden die internet je biedt? Heb je plannen om bepaalde producten of diensten te verkopen via e-commerce? Ben je van plan om een webwinkel te starten? Dan is het lezen van objectieve en juiste informatie een goede en onontbeerlijke start.

In het boek ‘Starten met je webwinkel’ vind je antwoord op allerlei vragen die bij het starten van een webwinkel aan de orde komen. Hoe start je met e-commerce? Hoe zet je een online marketingmix in? Maar ook: wat is een effectieve website en wat zijn de onderdelen van een webwinkel? Hoe ziet de optimale indeling van een webpagina eruit? Hoe gebruik je de klantreis om op de juiste manier jouw doelgroep te bereiken?

In dit boek vind je de belangrijkste informatie om een webwinkel te starten. Met het handige register vind je alle onderwerpen snel terug, want het boek dient zeker ook als naslagwerk en geheugensteun. Geschreven in no-nonsense taal, met duidelijke afbeeldingen, leesbare boxen en een prettige vormgeving is dit boek jouw handleiding voor commercieel succes.

Dit boek is voor iedereen die een webwinkel wil starten of meer wil weten over e-commerce met een webwinkel.

Over Econtentenzo Econtentenzo levert een bijdrage aan de kennisontwikkeling van leerlingen, studenten, kenniswerkers, docenten en andere professionals binnen instellingen en bedrijven. Zij ontwikkelt, distribueert en vermarkt educatieve (e)content, in samenwerking met professionals binnen een kennisplatform. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op www.econtentenzo.nl.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Renée van Zijl, Désirée van Osch
Uitgever
Econtentenzo
ISBN
9789492272126
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2023
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
100

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99