Start vandaag met lichter leven

handboek voor een bewust leven

Prijs € 15,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Robert Bridgeman

Paperback | Maart 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Robert Bridgeman leert je in zijn boek Start vandaag met lichter leven, handboek voor een bewust leven op een bewuste manier je eigen (levens)pad te volgen. Robert Bridgeman kwam in 2008 in een persoonlijke crisis en verloor in korte tijd zijn baan, huis en vrouw. Hij was er wonderbaarlijk snel bovenop en kwam er veel gelukkiger en gezonder uit. Hij wilde weten hoe dit kon en ging op zoek naar de redenen achter al die positieve levensveranderende ervaringen. In Start vandaag met lichter leven deelt Robert Bridgeman zijn wereldwijde zoektocht langs 33 religies, mystieken, tradities en methoden. Van Eckhart Tolle tot Deepak Chopra, van yoga tot Shamballah, van Iceman Wim Hof tot Search Inside Yourself van Google: Robert Bridgeman onderging alles bij de bron. Uiteindelijk koos hij er de beste ingrediënten uit en combineerde die tot de Bridgeman Methode. Deze methode zorgt ervoor dat wij zelf niet eerst in een persoonlijke crisis terecht hoeven komen om te starten met lichter leven! Dat deze moderne coaching methode je leven positief kan veranderen, lees je in Start vandaag met lichter leven. Het helpt je je eigen weg te vinden in het soms overweldigende aanbod aan spirituele methoden en leraren. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden voordat je op weg kunt. De eerste stap naar een bewuster en gelukkiger leven is gezet!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Robert Bridgeman
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020210675
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

Robert Bridgeman leert je in zijn boek Start vandaag met lichter leven, handboek voor een bewust leven op een bewuste manier je eigen (levens)pad te volgen.

Robert Bridgeman kwam in 2008 in een persoonlijke crisis en verloor in korte tijd zijn baan, huis en vrouw. Hij was er wonderbaarlijk snel bovenop en kwam er veel gelukkiger en gezonder uit. Hij wilde weten hoe dit kon en ging op zoek naar de redenen achter al die positieve levensveranderende ervaringen.

In Start vandaag met lichter leven deelt Robert Bridgeman zijn wereldwijde zoektocht langs 33 religies, mystieken, tradities en methoden. Van Eckhart Tolle tot Deepak Chopra, van yoga tot Shamballah, van Iceman Wim Hof tot Search Inside Yourself van Google: Robert Bridgeman onderging alles bij de bron. Uiteindelijk koos hij er de beste ingrediënten uit en combineerde die tot de Bridgeman Methode. Deze methode zorgt ervoor dat wij zelf niet eerst in een persoonlijke crisis terecht hoeven komen om te starten met lichter leven!

Dat deze moderne coaching methode je leven positief kan veranderen, lees je in Start vandaag met lichter leven. Het helpt je je eigen weg te vinden in het soms overweldigende aanbod aan spirituele methoden en leraren. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden voordat je op weg kunt. De eerste stap naar een bewuster en gelukkiger leven is gezet!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Robert Bridgeman
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020210675
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99