Stap voor stap bewuster

met sofrologie

Prijs € 22,50

Uitverkocht

Pascale Crauwels

Paperback | Maart 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

50 jaar sofrologie. Een eenvoudige en doeltreffende oefenmethodeSofrologie is een trainingsmethode die je leert om op een rustige manier met moeilijkheden om te gaan. Ze leert je je eigen kracht te ontwikkelen en in het dagelijks leven te gebruiken. Door bewust op je lichaam en je geest in te werken houd je jezelf in de hand. Elke dag is er wel een moment dat je sofrologie of ‘dynamische relaxatie’ kunt toepassen.Bij overbelasting of stress is sofrologie een uitstekend middel om je evenwicht terug te vinden zonder gebruik van medicatie. Positieve ervaringen primeren. De methode leert je bewuster omgaan met stressfactoren. Je blijft alert en neemt de juiste beslissingen. Je krijgt meer zelfvertrouwen en vaart je eigen koers. Sofrologie kan in groep of individueel geoefend worden.Pascale Crauwels (1957) is kinesitherapeute. Na haar opleiding bij professor Caycedo, de Spaanse arts en grondlegger van de sofrologie, startte ze in 2001 haar eigen sofrologiepraktijk. Ze behandelt mensen met slaapstoornissen, depressie, hyperventilatie, chronische vermoeidheid, maagstoornissen en andere stressklachten.Met oefeningen voor beginners en kenners

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Pascale Crauwels
Uitgever
Houtekiet
ISBN
9789089240842
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
293

Beschrijving

50 jaar sofrologie. Een eenvoudige en doeltreffende oefenmethode

Sofrologie is een trainingsmethode die je leert om op een rustige manier met moeilijkheden om te gaan. Ze leert je je eigen kracht te ontwikkelen en in het dagelijks leven te gebruiken. Door bewust op je lichaam en je geest in te werken houd je jezelf in de hand. Elke dag is er wel een moment dat je sofrologie of ‘dynamische relaxatie’ kunt toepassen.

Bij overbelasting of stress is sofrologie een uitstekend middel om je evenwicht terug te vinden zonder gebruik van medicatie. Positieve ervaringen primeren. De methode leert je bewuster omgaan met stressfactoren. Je blijft alert en neemt de juiste beslissingen. Je krijgt meer zelfvertrouwen en vaart je eigen koers.

Sofrologie kan in groep of individueel geoefend worden.

Pascale Crauwels (1957) is kinesitherapeute. Na haar opleiding bij professor Caycedo, de Spaanse arts en grondlegger van de sofrologie, startte ze in 2001 haar eigen sofrologiepraktijk. Ze behandelt mensen met slaapstoornissen, depressie, hyperventilatie, chronische vermoeidheid, maagstoornissen en andere stressklachten.

Met oefeningen voor beginners en kenners

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Pascale Crauwels
Uitgever
Houtekiet
ISBN
9789089240842
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
293

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99