Stap in de vortex - Harmonie in al je relaties

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Esther & Jerry Hicks

MP3 | Juli 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Luisterboek met fragmenten uit het boek 'Stap in de Vortex - Harmonie in al je relaties'.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Esther & Jerry Hicks
Voorgelezen door
Edith Hagenaar
Uitgever
Palaysia
ISBN
9789492412157
Formaat
MP3
Publicatiedatum
Juli 2016
Bestandsgrootte
35 MB
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Hoe zou het zijn als jij harmonie had in al je relaties?

Hoe zou je je dan voelen?

Je kunt in elke relatie waar je je momenteel in bevindt, of die je ooit gehad hebt, harmonie ervaren door de werkelijkheid te begrijpen die de basis vormt van elke relatie.

Dit uitzonderlijke boek toont je de ware reden van welke disharmonie je ook maar ervaart. Het helpt je niet alleen om een dieper begrip in jezelf te verankeren, maar ook om een groter gevoel van liefde voor de mensen in je leven te ervaren dan je ooit voor mogelijk hield. Door de veelvoud aan foutieve veronderstellingen die de meeste mensen hebben bloot te leggen, gidst dit boek je naar de krachtige, scheppende Vortex waar al jouw gewenste harmonieuze relaties klaar liggen. Abraham toont je hoe je die Vortex kunt binnengaan en daar alles vindt wat je ooit wenste.

Zoals Abraham zegt: "Het is ons verlangen je te helpen het mysterie van schijnbaar onmogelijke relaties op te lossen; uit te zoeken hoe jullie je planeet vreugdevol met miljarden anderen kunnen delen; de schoonheid van jullie onderlinge verschillen te herontdekken; en bovenal, de allerbelangrijkste relatie te herstellen: jouw relatie met de eeuwige, niet-fysieke Bron die jij werkelijk bent..."

"Het is ons verlangen dat je een toegenomen waardering ervaart voor je planeet; je lichaam; je familie; je vrienden; je vijanden; je regering; je systemen; je voedsel; je financiën; je dieren; je werk; je spelen; je doel; je Bron; je Ziel; je verleden, je toekomst en je hedenŠ"

Abraham: "Je zult je nooit een moment beleven waarop het onderwerp van je relaties niet actief deel uitmaakt van je ervaring van het nu, want alles wat je waarneemt of opmerkt of weet is er vanwege jouw relatie met iets anders.
Zonder een vergelijkende ervaring zou je niet in staat zijn binnen jezelf enige vorm van begrip waar te nemen of te richten. Het is daarom correct te zeggen dat je zonder relaties in het geheel niet zou kunnen bestaan."

Dit boek behandelt de gebrekkige veronderstellingen waarop wij allemaal onze relaties gebouwd hebben - en vervangt ze door gezonde, werkende, positieve veronderstellingen.
Abraham schijnt hun licht op alle aspecten die met relaties te maken hebben, voor een deel in een vraag-en-antwoord-sessie met Jerry Hicks.

Inhoud
1. Fragmenten uit Stap in de Vortex - Harmonie in al je relaties

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Esther & Jerry Hicks
Voorgelezen door
Edith Hagenaar
Uitgever
Palaysia
ISBN
9789492412157
Formaat
MP3
Publicatiedatum
Juli 2016
Categorie
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99