Stalker (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Lars Kepler

EPUB met digitaal watermerk | November 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 34 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Hij ziet je, hij filmt je, hij wil je. Zweden is in de ban van een seriemoordenaar. Hij filmt zijn slachtoffers vanuit het donker, thuis waar ze zich veilig wanen, en plaatst het filmpje op YouTube. Enkele dagen later maakt hij zijn volgende slachtoffer. Het onderzoek naar de seriemoordenaar verloopt stroef, tot bij het lichaam van het vierde slachtoffer ook een bewusteloze man wordt aangetroffen. De man kan zich echter niets herinneren van de moord. Om zijn onschuld te bewijzen roept zijn familie de hulp in van hypnotiseur Erik Maria Bark. Maar de informatie die Erik verkrijgt biedt geen duidelijkheid. Dan wordt een nieuwe moord gepleegd, en de verdachte heeft dit keer een alibi. Er lijkt slechts een persoon te zijn die kan helpen, Joona Linna. Maar hij is meer dan een jaar geleden verdwenen In Stalker laat Lars Kepler zijn twee meest geliefde personages na vijf jaar weer samenkomen: Joona Linna en Erik Maria Bark schitteren in een thriller die opnieuw hoog in de bestsellerlijsten zal eindigen. Lars Kepler is het pseudoniem van het Zweedse schrijversechtpaar Ahndoril. Inmiddels schreven zij vier thrillers: Hypnose, Contract, Getuige en Slaap, waarvan in Nederland inmiddels 500.000 exemplaren zijn verkocht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lars Kepler
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023488903
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2014
Bestandsgrootte
1487367 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
609

Beschrijving

Hij ziet je, hij filmt je, hij wil je.

Zweden is in de ban van een seriemoordenaar. Hij filmt zijn slachtoffers vanuit het donker, thuis waar ze zich veilig wanen, en plaatst het filmpje op YouTube. Enkele dagen later maakt hij zijn volgende slachtoffer.

Het onderzoek naar de seriemoordenaar verloopt stroef, tot bij het lichaam van het vierde slachtoffer ook een bewusteloze man wordt aangetroffen. De man kan zich echter niets herinneren van de moord. Om zijn onschuld te bewijzen roept zijn familie de hulp in van hypnotiseur Erik Maria Bark. Maar de informatie die Erik verkrijgt biedt geen duidelijkheid. Dan wordt een nieuwe moord gepleegd, en de verdachte heeft dit keer een alibi. Er lijkt slechts een persoon te zijn die kan helpen, Joona Linna. Maar hij is meer dan een jaar geleden verdwenen

In Stalker laat Lars Kepler zijn twee meest geliefde personages na vijf jaar weer samenkomen: Joona Linna en Erik Maria Bark schitteren in een thriller die opnieuw hoog in de bestsellerlijsten zal eindigen.

Lars Kepler is het pseudoniem van het Zweedse schrijversechtpaar Ahndoril. Inmiddels schreven zij vier thrillers: Hypnose, Contract, Getuige en Slaap, waarvan in Nederland inmiddels 500.000 exemplaren zijn verkocht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lars Kepler
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023488903
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2014
Bestandsgrootte
1487367 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
609

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99