Sportmassage, sportverzorging en functietests

Prijs € 75,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

M. van Aarst, W. Schermerhorn

Paperback | Oktober 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek geeft een heldere beschrijving van de praktische vaardigheden waar een sportmasseur over moet beschikken. Alle beschreven handgrepen en tests zijn voorzien van duidelijke instructieve foto's. Sportmassage, sportverzorging en functietests is bij uitstek geschikt als praktisch hulpmiddel voor de voorbereidingen op het examen sportmasssage. Deze druk is geactualiseerd volgens de nieuwe NGS-richtlijnen. Daarnaast zijn aanbevelingen van deskundigen in deze nieuwe uitgave verwerkt. Het resultaat is een nog completer boek dat onmisbaar is voor alle belanghebbenden op het gebied van sportmassage.Het boek is overzichtelijk opgebouwd uit drie delen: - theorie en praktijk van de massagehandgrepen; - functietests van alle gewrichten en spieren; - sportblessures, EHBO en blessurepreventie.Beide auteurs hebben jarenlange ervaring in het opleiden van sportmasseurs. Deze kennis in het boek verwerkt en daardoor is het zeer geschikt voor de opleiding tot sportmasseur. Ook aan praktiserende sportmasseurs, (sport)fysiotherapeuten en anderen die zich met massage en verzorging bezighouden, biedt dit boek een helder overzicht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M. van Aarst, W. Schermerhorn
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036813877
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
184

Beschrijving

Dit boek geeft een heldere beschrijving van de praktische vaardigheden waar een sportmasseur over moet beschikken. Alle beschreven handgrepen en tests zijn voorzien van duidelijke instructieve foto's. Sportmassage, sportverzorging en functietests is bij uitstek geschikt als praktisch hulpmiddel voor de voorbereidingen op het examen sportmasssage.

Deze druk is geactualiseerd volgens de nieuwe NGS-richtlijnen. Daarnaast zijn aanbevelingen van deskundigen in deze nieuwe uitgave verwerkt. Het resultaat is een nog completer boek dat onmisbaar is voor alle belanghebbenden op het gebied van sportmassage.

Het boek is overzichtelijk opgebouwd uit drie delen: - theorie en praktijk van de massagehandgrepen; - functietests van alle gewrichten en spieren; - sportblessures, EHBO en blessurepreventie.

Beide auteurs hebben jarenlange ervaring in het opleiden van sportmasseurs. Deze kennis in het boek verwerkt en daardoor is het zeer geschikt voor de opleiding tot sportmasseur. Ook aan praktiserende sportmasseurs, (sport)fysiotherapeuten en anderen die zich met massage en verzorging bezighouden, biedt dit boek een helder overzicht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M. van Aarst, W. Schermerhorn
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036813877
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
184

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99